Merih Demiral ile ilgili karar verildi

Juventus, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Merih Demiral hakkındaki kararını verdi. Serie A devi, gelen transfer tekliflerine rağmen milli oyuncuyu takımda tutacak.

İtalyan basınında yer alan habere göre; geçirdiği sakatlığın üzerinden iki ay geçen Merih'in dönüşünü bekleyen Juventus, gelen tekliflere rağmen genç savunma oyuncusunu bırakmayacak.

Merih Demiral ile ilgili karar verildi
Geçen yaz Milan'dan gelen teklifi reddeden, Atletico'ya 'hayır' diyen ve son olarak devre arasında Leicester City'nin teklifine olumsuz cevap veren Juve, Arsenal'in de gündeminde olan Merih Demiral'ı yeni sezonda da satmayacak.


Genç bir savunma oyuncusu olan Merih'in gelişime açık olduğunu gösterdiği, Juventus'un da 21 yaşındaki savunma oyuncusuna takımda gelecek vaat ettiği kaydedildi.

Juventus'un bu düşünce doğrultusunda Merih için yapılan 40 milyon Euroluk teklifi bile reddettiği belirtildi.

Bu sezon Juventus formasıyla 5 lig maçında forma giyen Merih Demiral, 1 gol 1 asistle oynarken, ilk 11'deki yerini sağlamlaştırdığı sırada geçirdiği ciddi sakatlıkla sezonu kapattı.

Gol attığı Roma maçının 16. dakikasında yükseldiği hava topu sırasında yere kötü şekilde düşen milli stoperin sol diz ön çapraz bağlarının koptuğu tespit edilmişti.

Merih, A Milli Takımımızın EURO 2020 kadrosunda da yer alamayacak ve 12 Haziran'da başlayacak turnuvada forma giyemeyecek.

 

Merih Demiral ile ilgili karar verildi ile ilgili etiketler Merih Demiral Juventus
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.