Merih Demiral Dünyaca Ünlü Modelle Aşk Yaşıyor!

Türk Milli takımının hırçın stoperi Merih Demiral'ın yeni aşkı ortaya çıktı. Kendisinden 8 yaş büyük olan dünyaca ünlü modelle birlikte olduğu iddia edilen Merih Demiral'ın sevgilisi kim?

Merih Demiral İtalya'nın Atalanta takımında gösterdiği performansla son dönemde birçok kulübün radarına girdi. A Milli Futbol Takımında da forma giyen Demiral yeni bir aşkla gündeme geldi.

Milli Futbolcu kendisinden 8 yaş büyük dünyaca ünlü model Heidi Lushtaku aşk yaşıyor.

Merih'in Evinden Poz Verdi

Heidi Lushtaku, sevgilisi Merih Demiral'ın evinden verdiği pozla gündeme geldi. Magazin dünyasına bomba gibi düşen haber Milli futbolcuyu takip edenler için de sürpriz oldu.

İkilinin geçtiğimiz günlerde de İsviçre'de bir araya geldiği ve arkadaşlarıyla yemek yediği iddia edildi.Arnavut model Heidi Lushtaku, verdiği iddialı pozlarla dikkat çekiyor.

Heidi Lushtaku Kimdir?

Kariyerine 13 yaşında model olarak başladı, ancak asıl başarısı "Miss Switzerland 2013" e katıldıktan sonra geldi.

Merih Demiral Dünyaca Ünlü Modelle Aşk Yaşıyor!

"Heidi bu günlerde bir Fransız gazetesinin ön sayfasındaydı."yakından”. Bu yaz Cannes Film Festivali'nde yer aldı ancak Heidi, seksi görünümünden sonra dikkat çekti.

Merih Demiral Dünyaca Ünlü Modelle Aşk Yaşıyor! ile ilgili etiketler Merih Demiral Heidi Lushtaku kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.