Meriç Nehri'nde Yunan zulmü!

Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelerek, Türkiye ile Yunanistan arasında bulunan Meriç Nehri üzerinden geçmeye çalışan mülteciler inanılmaz dramlar yaşıyor. Dondurucu soğuğa rağmen nehri geçerek Yunanistan'a ulaşan mülteciler, Yunan polisinin tüm giysilerini çıkarması, para ve değerli eşyalarını alması sonrası dövülerek tekrar nehre atılıyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ülkelerindeki ekonomik ve siyasi nedenlerin yanı sıra savaştan kaçan binlerce insan, Türkiye’den Avrupa’nın çeşitli şehirlerine geçmek için uğraşıyor.

Meriç Nehri’nden Yunanistan’a ulaşan mültecilerin birçoğu Yunan polisi tarafından yakalanıyor. Kadın, erkek ve çocukların olduğu mültecilerin bir kısmı kamplara götürülürken bazıları da Türkiye’ye iade ediliyor.

YUNAN POLİSİNİN MÜLTECİLERİ SOYARAK DEĞERLİ EŞYALARINI ALDIĞI İDDİASI!

Türkiye ile Yunanistan arasında bulunan Meriç Nehri inanılmaz dramlara sahne oluyor. Dondurucu soğukta Meriç Nehri’ni geçerek Yunanistan'a geçen mülteciler, Yunan polisinin tüm giysilerinin çıkarılması para ve değerli eşyalarının alınması sonrası dövülerek tekrar nehre atılıyor. SuperHaber, Yunan polisinin ölüme terk ettiği mültecilerin görüntülerine ulaştı.

BİR KÖYLÜ TARAFINDAN SOSYAL MEDYADA YAYINLANDI!

Yunan polisinin mültecilere yaptığı inanılmaz dayak ve elbiselerinin soyulması sonrası, tekrar Meriç Nehri’nin dondurucu sularına atıldığı bilgisi sosyal medyada paylaşıldı.

Meriç Nehri'nde Yunan zulmü!

Edirne’nin Meriç ilçesi sınır köylerinde yaşayan bir köylü, Meriç Nehri’nden çıkan ve köy kahvesine sığınarak sobanın etrafından yarı çıplak halde ısınmaya çalışan mültecilerin fotoğraflarını yayınlayarak şunları paylaştı;

"DONUP ÖLMEDİKLERİ İÇİN ŞANSLILAR!"

"Trakya sınır köylerinden birinin kahvehanesi. Sobanın etrafındaki yarı çıplak erkekler Meriç'ten Yunanistan'a geçmeye çalışırken yakalanan ve soyulduktan sonra dövülerek geri atılan mülteciler. Donup ölmedikleri için şanslılar. Tarlalarımızda donmuş mülteci cesetleri buluyoruz. Trakya sınır köylerinde anlatılan trajedileri yazmaya elim varmıyor. Yunan görevliler çok gaddar, kesin. Kaçakçılar (çoğu mülteci yine) da çok kötü. Trakya köylüsü elinden geldiğince yardım ediyor ama nereye kadar? Doğu sınırlarından giriş kolay olunca Trakya'da yığılma oluyor!"

Meriç Nehri'nde Yunan zulmü! ile ilgili etiketler Edirne Yunanistan Mülteci meriç nehri kaçak göçmen yunan polisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.