Meriç nehrinde mahsur kalan FETÖ'cü, Yunanistan'dan yardım dilendi!

FETÖ'cüler onursuzlukta sınır tanımamaya devam ediyor. Yunanistan'a kaçarken Meriç nehrinin üzerindeki bir adada mahsur kalan darbeciler, çektikleri video aracılığıyla Yunanistan'dan yardım dilendi, 'Soğuktan kötü durumdayız' ifadelerine yer verildi.

Yunanistan'a kaçmaya yeltenen ama başaramayıp mahsur kalan; sonra da Yunan yetkililerden yardım dilenen FETÖ'cüler kendi videolarını çekti.

MERİÇ NEHRİ ÜZERİNDEKİ BİR ADADA MAHSUR KALDILAR

Meriç nehrini aşarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan bir grup FETÖ'cü terörist, Yunanistan'da bulunan Soufli yakınlarında bir adada, Meriç'in üzerinde mahsur kaldı. FETÖ'cüler Yunan yetkililere çağrı yaparak yardım istedi. 

'ATEŞİMİZ YOK, SOĞUKTAN KÖTÜ DURUMDAYIZ, YARDIM İSTİYORUZ'

Yunanistan'a kaçmaya çalışan FETÖ'cü, şu ifadeleri kullandı: 'Merhabalar, burda Meriç'te, Yunan tarafında bi adada mahsur kaldık. Sular yükselmiş iki metre kadar. Ateşimiz yok. Soğuktan burda kötü durumdayız. Yardım istiyoruz. Allah razı olsun herkesten şimdilik'

 

 

Kaynak: EHA

Meriç nehrinde mahsur kalan FETÖ'cü, Yunanistan'dan yardım dilendi! ile ilgili etiketler FETÖ Meriç Yunanistan video ada yardım dilendi fetöcü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.