Meriç İzgi kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Meriç İzgi kimdir? Yasadışı yollar üzerinden sahiplendiği 3. maymuna da el konulan 24 yaşındaki sosyal medya fenomeni Meriç İzgi tutuklandı. Peki, Meriç İzgi kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

Geçtiğimiz aylar içerisinde yasadışı yollar üzerinden 'Makak' cinsi maymun sahiplenen sosyal medya fenomeni Meriç İzgi'nin Eyüpsultan'daki evine İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

Yapılan operasyon kapsamında maymun, İzgi'nin elinden alınarak hayvanat bahçesine gönderildi. Bu operasyonun ardından yine yasadışı yollarla hayvan sahiplenen İzgi'nin maymununa el konularak bu maymunda Doğa Koruma ve Milli Parklar 1. Bölge Müdürlüğü (DKMP) ekipleri tarafından hayvanat bahçesine teslim edilmişti.

MERİÇ İZGİ KİMDİR?

Yazar Fırat İzgi'nin oğlu olan Meriç İzgi, 1996 yılında Adana'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Moda Tasarım Bölümünde eğitim gören Meriç İzgi, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti.

İlerleyen süreçte kendi markasını kurmak, halihazırda üzerinde çalıştığı tasarımları bu marka çatısı altında sunmak isteyen Meriç İzgi’nin yaklaşık 250 parçalık bir koleksiyonu bulunmaktadır.

Meriç İzgi kimdir? Kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler meriç izgi meriç izgi kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.