Meriç İzgi kimdir? Fenomen Meriç İzgi neden maymun besliyor?

Meriç İzgi kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sosyal Medya Fenomeni olarak gündeme gelen ve Maymunu Koko ile bir anda gündeme oturan Meriç İzgi, maymun elinden alınınca kampanya başlatmıştı. Günler sonra yeni bir maymunla ortaya çıkan fenomenin yeni maymununa da el konuldu. İşte Fenomen Meriç İzgi'ye ait detaylar...

Meriç İzgi kimdir sorusunun yanıtı araştırılmaya devam ediyor. Maymun Koko elinden alınınca sosyal medyada başlattığı kampanya sonrası gündeme gelen ve bir anda fenomen olan Meriç İzgi tekrar gündeme geldi. İşte Meriç İzgi'ye dair detaylar...

MERİÇ İZGİ KİMDİR?


Meriç İzgi, 1996 yılında Adana'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Moda Tasarım Bölümünde eğitim gören Meriç İzgi, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla takipçi sayısını arttırmıştır.

Yazar Fırat İzgi'nin oğlu olan Meriç İzgi, ilerleyen süreçte kendi markasını kurmak, halihazırda üzerinde çalıştığı tasarımları bu marka çatısı altında sunmak istemektedir.

Meriç İzgi'nin yaklaşık 250 parçalık bir koleksiyonu bulunmaktadır.

MERİÇ İZGİ'NİN YENİ MAYMUNU DA ELİNDEN ALINDI!

Sosyal Medya Fenomeni Meriç İzgi, maymunu Koko'nun elinden alınması sonrası yeniden edindiği maymuna da el konuldu. Meriç İzgi'nin neden maymun beslediği ve maymunları nereden ve ne şekilde edindiği ise belirsizliğini koruyor. 

Meriç İzgi kimdir? Fenomen Meriç İzgi neden maymun besliyor? ile ilgili etiketler Fenomen Maymun meriç izgi kimdir koko
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.