Meriç Acemi kimdir? Aşk 101 senaristi Meriç Acemi kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

Meriç Acemi kimdir? Netflix'in 3. Türk orjinal dizilerinden biri olan Aşk 101 konusu ve oyuncu kadrosuyla gündeme gelmeye devam ediyor. Dizinin senaristi Meriç Acemi'nin kim olduğu ve hangi dizilerde oynadığı merakla arama motorlarından araştırılmaya devam edilmektedir. Peki, Meriç Acemi kimdir? Aşk 101 senaristi Meriç Acemi kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Detaylar haberimizde...

Meriç Acemi kimdir? Dizi ve film izleme platformlarından biri olan Netflix, Türk yapımı 3. orjinal dizisi Aşk 101 ile sosyal medyada gündem konuları arasında yer almaya devam ediyor. Bir grup gencin lise yıllarında yaşadığı aşkı ve arkadaşlığı konu alan dizinin oyuncuları ve senaristi merak edilmeye başlandı. Ufak Tefek Cinayetler gibi başarılı dizilerin senaristliğini üstlenen Meriç Acemi'nin kim olduğu merak ediliyor. Peki, Meriç Acemi kimdir? Aşk 101 senaristi Meriç Acemi kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Detaylar haberimizde...

MERİÇ ACEMİ KİMDİR?

Senaryo yazarı, tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu olan 4 Haziran 1980 yılında İstanbul'da doğdu. Esas adı Meriç Taşçıoğlu'dur. Galatasaray Lisesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği, London School of Arts Robert McKee's Story mezunudur.

En son Kiralık Aşk olmak üzere 20 civarında sinema filmi ve Tv dizisinde senaryo yazarlığının yanı sıra; Çocuklar Duymasın, Ayrılsak da Beraberiz gibi çok sayıda tv dizilerinde oyuncu olarak yer aldı.

Deniz Coşkun'la birlikte Kiralık Aşk dizisinin iki senaryo yazarından biridir. 2013 yılında Antalya Televizyon Ödüllerinde 1 Erkek 1 Kadın dizisinin senaristleri olarak Murat Dişli ile birlikte ödül almıştır.

Meriç Acemi, yakın zamanda Aşk Ekmek Hayaller, Mihrap Yerinde, Kiralık Aşk ve Ufak tefek Cinayetler dizilerinin senaryolarını yazmış; en son Çocuklar Duymasın’ın oyuncu kadrosunda yer almıştır.

Meriç Acemi son olarak Netflix'in yeni dizisi Aşk 101'in senaristliği üstlendi.

Meriç Acemi kimdir? Aşk 101 senaristi Meriç Acemi kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler Netflix 2020 oyuncu Çocuklar Duymasın Ufak Tefek Cinayetler meriç acemi senarist aşk 101 aşk 101 konusu nedir Kiralık Aşk senaryo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.