Merdivende pusu kurup yengesine kurşun yağdırdı! Sonrasında yeğeni tarafından bıçaklandı

Zonguldak'ta aralarında husumet bulunan yengesine pusu kurup merdivende kurşun yağdıran zanlı, yeğeni tarafından bıçaklandı. Yaralı iki kişi hastanede tedavi altına alındı. Polis Cankan D. ve babası Mehmet D.'yi de polis merkezine götürürken olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Zonguldak'ta aralarında husumet bulunan yengesine merdivende kurşun yağdıran zanlı, annesini yaralı halde bulan yeğeni tarafından bıçaklandı. Yaralı iki kişi hastaneye kaldırılırken, o anlar bir binanın güvenlik kamerasına ve amatör kameraya yansıdı.

Merdivende pusu kurup yengesine kurşun yağdırdı! Sonrasında yeğeni tarafından bıçaklandı

APARTMANA GİDEN MERDİVENLERDE YENGESİNE PUSU KURDU

Birlik Mahallesi Hünkar Sokak üzerinde  meydana gelden olayda; iddialara göre Antalya'dan Zonguldak'taki babasına ait eve taşınan Namık D., bir süre önce üst katlarında ikamet eden yengesi Nurten D. ve ağabeyi Mehmet D. ile husumet yaşamaya başladı. Sıklıkla üst kattan kendisinin rahatsız edildiğini öne süren Namık D. eline aldığı silahla akşam saatlerinde apartmanlarına giden merdivenlerde yengesi Nurten D.'yi beklemeye başladı. Bu sırada dolmuştan inerek evinin yolunu tutan Nurten D., merdivenlerde kayınbiraderi Namık D.'yi gördü.

Merdivende pusu kurup yengesine kurşun yağdırdı! Sonrasında yeğeni tarafından bıçaklandı - Resim : 2

MERMİSİ BİTİNCE YENGESİNİN BAŞINA VURMAYA BAŞLADI

Kendisinin sürekli rahatsız edildiğini ve huzur bulamadığını söyleyen Namık D. elindeki silahla yengesi Nurten D.'ye defalarca ateş etti. Sonunda mermisi biten Namık D. bu seferde silahın kabzasıyla yengesinin başına vurmaya başladı.

Merdivende pusu kurup yengesine kurşun yağdırdı! Sonrasında yeğeni tarafından bıçaklandı - Resim : 3

GÖZYAŞLARIYLA ÇIĞLIK ATARAK YARDIM İSTEDİ

Karnından yaralanan Nurten D. gözyaşlarıyla çığlık atarak yardım istedi. Kayınbiraderine "Ben sana bugün ne dedim" diyerek gözyaşı döken kadının imdadına çevredekiler yetişti. Bir vatandaş ise o anları cep telefonu ile kaydetti.

Merdivende pusu kurup yengesine kurşun yağdırdı! Sonrasında yeğeni tarafından bıçaklandı - Resim : 4

MAKET BIÇAĞI İLE AMCASINI YARALADI

Eşinin kardeşi tarafından vurulduğu haberini alan Mehmet D. ve oğlu Cankan D. evlerinin önüne geldiğinde Nurten D.'yi kanlar içinde buldu. Mehmet D. iddialara göre kardeşi Namık D.'yi yumruklarken oğlu Cankan D. de maket bıçağı ile amcasını yaraladı.

Merdivende pusu kurup yengesine kurşun yağdırdı! Sonrasında yeğeni tarafından bıçaklandı - Resim : 5

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTUMA SÜRÜYOR

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Nurten D. hayati tehlike kaydıyla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bıçakla yaralanan Namık D. de hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis Cankan D. ve babası Mehmet D.'yi de polis merkezine götürürken olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İHA

Merdivende pusu kurup yengesine kurşun yağdırdı! Sonrasında yeğeni tarafından bıçaklandı ile ilgili etiketler Zonguldak kurşun yağdırdı bıçaklandı yenge yeğen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.