Merdan Yanardağ haddini aştı: Bu millet sizin ağababanız olan Sultan Abdülhamid'e boyun eğmedi!

TELE 1 sunucusu Merdan Yanardağ canlı yayında Sultan Abdülhamid'i hedef alarak hakaretler savurdu. Yanardağ'ın "Bu millet sizin ağababanız olan Sultan Abdülhamid'e boyun eğmedi ki size boyun eğsin." sözleri büyük tepki çekti.

Tele1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, hazırlayıp sunduğu '18 dakika' programında skandal ifadeler kullandı.

Yanardağ canlı yayında, "Bu millet sizin ağababanız Abdülhamid'e boyun eğmedi, size mi eğecek? Yalan üzerine kurulu bir tarih anlayışınız var. Uydurulan bir yalan üzerine kurulu naylon kahramanlardan oluşan bir tarihiniz var. Bizim tarihimiz gerçek kahramanlardan oluşuyor ama…" dedi.

 

DAHA ÖNCE DE HAKARETLER SAVURMUŞTU

Yanardağ daha önce de Abdülhamid Han'ı hedef alarak "1908'de Abdülhamid despotizminin, emperyalizmin uşağı aşağılık bir diktatör olan, Mithat Paşa'yı Taif'te boğduran, Osmanlı-Türk aydınlanmasını, modernleşmesini savunan bütün aydınlara zulmeden, Namık Kemal'lere, Tevfik Fikretlere..." şeklinde skandal ifadeler kullanmıştı.

 

ADNAN MENDERES'E 'BEBEK KATİLİ' İFTİRASI

Tele 1 ekranlarında yayın yapa Yanardağ, Adnan Menderes hakkında küstah iftiralarda bulunmuştu. Merdan Yanardağ söz konusu programında, "Bebek katili olan Menderes'ten demokrasi kahramanı çıkmaz olmaz... Sevgilisinden doğan çocuğu öldürtüp makam şoförüne gömdüren birisi..." şeklinde skandal ifadeler kullanmıştı.

Merdan Yanardağ haddini aştı: Bu millet sizin ağababanız olan Sultan Abdülhamid'e boyun eğmedi! ile ilgili etiketler Sultan Abdülhamid Merdan Yanardağ tele1
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.