Bir meczubu sahneye atıp Erdoğan'a 'vatan haini' dediler!

Merdan Yanardağ'ın sahibi olduğu ve CHP'li belediyeler tarafından finanse edilen besleme medya TELE 1 iğrenç bir provokasyona daha imza attı. Kendini bilmez bir meczubun görüşlerine yer veren TELE1, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 'vatan haini' olarak gösterme alçaklığına girişti. Büyük tepki çeken o videonun kısa süre sonra kaldırıldığı görüldü.

'İsveç muhabiri' diye terör örgütü üyesini ekranlara çıkaran ve FETÖ parasıyla kurulduğu iddiasıyla uzun süre gündemi meşgul eden TELE 1 yine provokatörlüğe soyundu.

CHP'li belediyeler tarafından beslenen TELE 1, sokak röportajı yaptığı sırada denk geldiği bir meczubun hezeyanlarını 'yorum' ve 'siyasi görüş' kılıfına büründürerek sundu.

ERDOĞAN'I 'VATAN HAİNİ' OLARAK GÖSTERME ALÇAKLIĞI

Merdan Yanardağ'ın sahibi olduğu kanal, video aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 'vatan haini' olarak gösterme alçaklığına girişti.

Meczubun konuşmasını 'Her şeyi göze aldı' gibi cümlelerle kahramanlaştırmaya çalışan TELE 1, bir kişi üzerinden tüm vatandaşların hızlı bir şekilde erken seçim istediğini öne sürdü.

TEPKİ GELİNCE SİLDİLER!

Merdan Yanardağ'ın kanalının bu iğrenç provokasyonuna sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken, bu paylaşımın kısa bir süre sonra kaldırıldığı görüldü.

Bir meczubu sahneye atıp Erdoğan'a 'vatan haini' dediler!

Bir meczubu sahneye atıp Erdoğan'a 'vatan haini' dediler! - Resim : 2

 

 

Bir meczubu sahneye atıp Erdoğan'a 'vatan haini' dediler! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP Merdan Yanardağ tele 1

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.