Mercedes Kadir vefat etti!

Malatya'nın sevilen siması 'Mercedes Kadir' lakaplı Fatih Kaydı vefat etti. Kendi yaptığı 3 metrelik kavak ağacına ata biner gibi yapıp tüm kenti dolaşan Kaydı, rahatsızlanması üzerine kaldırıldığı hastanede can verdi. Fatih Kaydı'nın KOAH hastası olduğu biliniyordu.

Arabası zannettiği 3 metrelik sopayla Malatya caddelerinde gün boyu dolaştığı için vatandaşların "Mercedes Kadir" lakabını taktığı 34 yaşındaki Fatih Kaydı bu akşam saatlerinde rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede vefat etti. 

Son olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi Kent Müzesi'ne balmumundan bir heykeli yapılarak konulan Fatih Kaydı'nın ölüm haberini Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit paylaştı.

Mercedes Kadir vefat etti!

Akşam evde rahatsızlanınca ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı belirtilen ‘Mercedes Kadir'in yapılan tüm müdahalelere rağmen vefat ettiğini açıklayan Muhtar Yiğit, “Ah Mercedes Kadirim ah. Bir güzel gülüşün birde tertemiz kalbin kaldı. Mercedes Kadir’imizi kaybettik, Malatya'mızın ve sevenlerinin başı sağ olsun” dedi. 

Mercedes Kadir vefat etti! - Resim : 2

MERCEDES KADİR KOAH HASTASIYDI

Uzun süredir KOAH hastası olan Kaydı, geçtiğimiz aylarda yine rahatsızlanmış ve hastanede uzun süre tedavi altında kalmıştı.

Kaydı'nın vefat haberinin ardından siyasetçisinden, bürokratına birçok isim sosyal medyada üzüntülerini dile getirirken, çok sayıda Malatyalı da vefat haberinin ardından başsağlığı dileklerini iletti.

 

Mercedes Kadir vefat etti! ile ilgili etiketler Malatya vefat mercedes kadir fatih kaydı koah
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.