Meral Kaplan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi

Kıbrıslı iş adamı Erhan Kanioğlu’ndan geçtiğimiz hafta boşanan ancak kızının velayetini kaybeden eski manken Meral Kaplan, yaşadığı zor günleri anlattı. ''Erhan kızımı kaçırdığında bana İçişleri Bakanımız destek vermişti ve kızıma kavuşturmuştu beni.'' açıklamasında bulunan Kaplan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine'e Erdoğan'a seslenerek ''Lütfen bana yardım edin.'' dedi.

6 yaşındaki kızının velayetini geçtiğimiz hafta görülen davada kaybeden Meral Kaplan, evliliği boyunca eski eşi Erhan Kanioğlu tarafından şiddet gördüğünü belirterek, "Erhan ilk başlarda çok kibardı. Maddi olarak güçlendikçe zalimleşti. Kızımı alıp bana en büyük zararı vermek istiyordu, bunu başardı. Kızım olmadan yaşamanın anlamı yok artık, ölmek istiyorum.'' dedi.

İş adamı eşi Erhan Kanioğlu ile olan evliliği sürecinde çok zor zamanlar geçirdiğini söyleyen Kaplan, şiddet gördüğü günleri, yaşadığı ekonomik sıkıntıları, kızının velayetini kaybettikten sonraki hislerini anlattı.

Meral Kaplan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi

''BANA ŞİDDET UYGULADI''

Günaydın'dan Tuba Kalçık'a konuşan Kaplan, "Erhan'ı kaç kez terk etmeye kalktım, ama her defasında beni durdurmak için psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladı, hatta evde çalışan yardımcımla bir olup beni dövmeye çalıştı" dedi.

 ''ERHAN MADDİ OLARAK GÜÇLENDİKÇE ZALİMLEŞTİ''

Erhan Kanioğlu ile dört yıldır süren boşanma davası geçtiğimiz günlerde sonuçlanan Kaplan, dava sürecinde yaşadıklarını şu sözlerle anlattı;

''Dört yıl oldu ama kızım doğduğundan beri hayatım karakollarda geçti. Ben hamileyken başladı evliliğimde sorunlar. Evlenmeden önce Erhan çok farklıydı. Bana karşı çok kibardı. İnsanlar değişebilir ama Erhan hamile kaldıktan sonra bambaşka bir insan oldu. Bakın, bazıları sanıyor ki ben Erhan'la zengin olduğu için evlendim. Bu doğru değil. Erhan'la tanıştığımda maddi olarak zor bir süreçteydi. Evliliğimizin ilk yıllarında da iflasın eşiğine gelmişti. Hamilelik dönemimde maddi olarak toparlanmaya başladı ve ne olduysa ondan sonra oldu. Maddi olarak güçlendikçe Erhan zalimleşti.''

Meral Kaplan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi - Resim : 2


KAPLAN'DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A: ''LÜTFEN BANA YARDIM EDİN''

''Erhan kızımı kaçırdığında bana İçişleri Bakanımız destek vermişti ve kızıma kavuşturmuştu beni. Bakın ben Erhan gibi güçlü ve maddi olarak zengin biri değilim. Ama bu davamda haklıyım.'' diyen Kaplan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'dan yardım isteyerek, ''Cumhurbaşkanımız her zaman kadınları destekleyen bir lider. Eşi sayın Emine Erdoğan hep kadınların yanındadır. Sizin aracılığınızla buradan Cumhurbaşkanımıza ve eşi hanımefendiye seslenmek istiyorum: Lütfen bana yardım edin. Eski eşimin kızımı benden ayırmasına izin vermeyin. Kızımı kaybetmemek için büyük mücadele verdim. Kızım 6 yaşında. Anne sevgisine ve ilgisine ihtiyacı var. Ben onsuz yaşayamam.'' açıklamasında bulundu.


KIZIM 'ANNEMLE KALMAK İSTİYORUM' DİYE AĞLADI

Kızınız hala yanında olduğunu belirten Kaplan, ''Erhan aradı kızımı almak için ama kızım ağlayarak "Annemle kalmak istiyorum" dedi. Psikolojisi daha fazla bozulmasın diye şimdilik yanımda ama her an kapı çalabilir ve kızımı alabilir.'' şeklinde konuştu.

 

 

Meral Kaplan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi ile ilgili etiketler Meral Kaplan Emine Erdoğan boşanma davası velayet davası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erhan kanioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.