Meral Akşener'in koruma aracı 3 kişiye çarptı: Ayağı ezilen küçük kız çocuğu gözyaşlarına boğuldu

İYİ Parti lideri Meral Akşener, İstanbul Beyoğlu'nda esnaf ziyareti yaptığı sırada Akşener'in koruma aracı 3 kişiye çarptı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, İstanbul Beyoğlu'nda esnaf ziyareti yaptı. Bu sırada Akşener'in koruma aracı 3 kişiye çarptı. Ayağı ezilen küçük kız çocuğu gözyaşlarına boğuldu.

KORUMA ARACI 3 KİŞİYE ÇARPTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Beyoğlu Okmeydanı Dörtyol'da esnaf ziyaretinde bulundu. Ardından Akşener konvoyuyla yola çıktı. Akşener, koruma araçlarıyla birlikte alandan ayrılırken, bu sırada orada bulunan vatandaşlar, "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları attı.

İddiaya göre, Akşener’in koruma aracı yaşlı bir adama, bir kadına ve küçük bir kız çocuğuna çarptı. Ayağı ezilen kız çocuğu ağlamaya başladı. Aracın çarptığı yaşlı adamın kızı da Akşener'in konvoyuna vurarak tepki gösterdi.

"ERDOĞAN DİYE BAĞIRINCA ÜZERİMİZE SÜRDÜ"

Bir vatandaş ise, "Millet Recep Tayyip Erdoğan diye bağırınca arabayı üzerimize sürdü. Paçayı zor kurtardık. Altında kalacaktık. Bunlar gelecekler memleketi yönetecekler. Ellerine fırsat geçse memleketi dümdüz edecekler bunlar" dedi. Başka bir vatandaş ise, "Siyah araba çarptı kaçtı. Durmadı. Polis arkasından gitti" diye konuştu.

Meral Akşener'in koruma aracı 3 kişiye çarptı: Ayağı ezilen küçük kız çocuğu gözyaşlarına boğuldu ile ilgili etiketler Meral Akşener İYİ Parti Trafik kazası Beyoğlu kaza İYİ Parti lideri Meral Akşener koruma aracı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.