Meral Akşener'in 'güvenlik korucusu' dediği kişi özel güvenlik görevlisi çıktı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısındaki konuşması sırasında güvenlik korucularından geldiğini söylediği bir notu okudu. Akşener'in bu sırada oğu ve Güneydoğu Güvenlik Korucuları Şehit Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı olarak tanıttığı Ali Haydar Yener'in güvenlik korucusu değil 'özel güvenlik görevlisi' olduğu ortaya çıktı. İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, bu şahsın da defalarca kızına şiddet uyguladığı için asli işlem gördüğünü ifade etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM’de partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada Bingöl gezisinde kendisine korucular tarafından bir not verildiğini ifade etti ve kürsüde notu okudu.

Akşener'in Doğu ve Güneydoğu Güvenlik Korucuları Şehit Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı olarak tanıttığı Ali Haydar Yener ile ilgili İçişleri Bakanı Yardımcısı Muhterem İnce'den de açıklama geldi.

Meral Akşener'in 'güvenlik korucusu' dediği kişi özel güvenlik görevlisi çıktı!

İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI İNCE'DEN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Yardımcısı Muhterem İnce, Twitter hesabından Akşener'in sözlerine yanıt verdi.

İnce, Akşener'in bahsettiği kişinin koruculukla ilgisinin olmadığını özel güvenlik görevlisi olduğunu belirtti. İnce bu şahsın da defalarca kızına şiddet uyguladığı için asli işlem gördüğünü ifade etti.

Meral Akşener'in 'güvenlik korucusu' dediği kişi özel güvenlik görevlisi çıktı! - Resim : 2

"DAHA NE KADAR ŞAŞIRACAĞIZ"

İnce, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şehidimizin yakınına yapılan hakareti örtme gayretlerine bir yenisi daha… Hem de Meclis kürsüsünden! Koruculukla ilgisi olmayan özel güvenlik görevlisi, defalarca kızına şiddet uyguladığı için adli işlem görmüş, TV’de boy göstermiş biri kullanılarak! Daha ne kadar şaşıracağız?" ifadelerini kullandı.

AKŞENER NE DEMİŞTİ?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM'deki grup toplantısında yaptığı açıklamada, Bingöl ziyaretinde kendisine Doğu ve Güneydoğu Güvenlik Korucuları Şehit Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Ali Haydar Yener'in bir not verdiğini söyledi.

Akşener, kürsüden korucuların özlük hakları talebi olarak bazı maddeleri okudu.

Meral Akşener'in 'güvenlik korucusu' dediği kişi özel güvenlik görevlisi çıktı! ile ilgili etiketler Meral Akşener korucu güvenlik görevlisi muhterem ince Ali Haydar Yener
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.