Meral Akşener'in grup toplantısında kürsüye çıkardığı kişinin suç dosyası deşifre oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu haftaki grup toplantısında kürsüye Süleyman Kızıltaş'ı çıkarttı. Kızıltaş kürsüde, "KYK yurtları devlet yurtları görünümlü, tarikat ve cemaatlerin at koşturduğu yurtlar haline gelmiştir." sözlerini sarf etti. Gazeteci Emre Erciş, Kızıltaş'ın suç dosyasını sosyal medyada deşifre etti.

Gazeteci Emre Erciş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, grup toplantısında kürsüye çıkarttığı Süleyman Kızıltaş'ın suç dosyasını deşifre etti.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e, "Bu halkı aptal yerine koymaya utanmıyor musunuz?" diye soran Erciş, "KYK yurtları devlet yurtları görünümlü, tarikat ve cemaatlerin at koşturduğu yurtlar haline gelmiştir." diyen Süleyman Kızıltaş'ın kim olduğunu sosyal medyadan açıkladı.

Emre Erciş, "Bu halkı aptal yerine koymaya utanmıyor musunuz? Meral Akşener'in bugünkü grup toplantısında kürsüye çıkardığı ve 'KYK yurtları devlet yurtları görünümlü, tarikat ve cemaatlerin at koşturduğu yurtlar haline gelmiştir.' diyen Süleyman Kızıltaş kimdir? Akşener'in kürsüye çıkardığı şahıs, 15.02.1999 Iğdır Nüfusuna kayıtlı, 52360769XXX TCKN'lu İstanbul/Avcılar'da ikamet adresi görünen Süleyman Kızıltaş, '6136 SKM Ateşli Silahlar ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanun Kapsamında İşlenen Suçlar'dan kaydı olan birisi. İYİ Parti ve Meral Akşener'in düştüğü acizliğe bakın! KİHBİ yani Kaçakçılık, İstihbarat, Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanlığı'nda kaydı olan birisine muhtaç olur hale gelmişler. Bu insanlar artık bu kolpaları ne yiyor ne de yemelerine izin vereceğiz." dedi.

Grup toplantısına suç dosyası olan birini çıkaran Meral Akşener bunu daha önce de yaptı.

 

Meral Akşener'in grup toplantısında kürsüye çıkardığı kişinin suç dosyası deşifre oldu ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener Süleyman Kızıltaş emre erciş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.