Meral Akşener'in 32. Gün'deki başörtüsü sözleri bu görüntülerden sonra yeniden gündem oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'daki esnaf ziyaretinde başörtülü bir vatandaşla görüştüğü anların videosunu sosyal medyadan paylaştı. O görüntülerin ardından, Meral Akşener'in 28 Şubat döneminde MGK'nın aldığı başörtüsü kararıyla ilgili 32. Gün'de yaptığı açıklamaların olduğu video sosyal medyada gündeme oturdu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medyada Ankara'daki esnaf ziyaretinden bir video paylaşarak, "Gülcan kardeşimle karşılaştık. Yıllardır tenceresini kaynatabilmek için yaptığı iğne oyalarıyla elleri yıpranan... Sevgi dolu yüreğinde bana da yer açtı" notunu düştü. Gülcan Hanım ile sarıldığı görüntülerin ardından, Akşener'in 28 Şubat döneminde MGK'nın aldığı başörtüsü kararıyla ilgili 32. Gün'de yaptığı açıklamaların olduğu video sosyal medyada gündeme geldi.

BAŞÖRTÜSÜ KONUSUNDA 'MGK KARARLARINI UYGULAYACAĞIM' DEMİŞTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 28 Şubat döneminde İçişleri Bakanı olarak görev yapıyordu. 28 Şubat darbesinin karşısında durduğu iddia edilen Akşener'in Millî Güvenlik Kurulu'nun 28 Şubat 1997 tarihindeki kararları sonrası 32. Gün isimli programda gazeteci Mehmet Ali Birand'ın sorularına verdiği cevaplar sosyal medyada gündem oldu.

Akşener'in 28 Şubat döneminde MGK'da alınan başörtüsü kararını, "İçişleri Bakanı olarak ben MGK kararlarını uygulayacağım. MGK kararlarının uygulanması gerektiğine gönülden inanıyorum" demişti.

 

Meral Akşener'in 32. Gün'deki başörtüsü sözleri bu görüntülerden sonra yeniden gündem oldu ile ilgili etiketler Meral Akşener başörtüsü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.