Meral Akşener'e yakın isimden mesaj!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, Haberin Olsunun yeni bölümünde, 6'lı masada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasının ardından HDP'den peş peşe gelen destek mesajlarının şifrelerini masaya yatırdı.

Akşener'in İYİ Parti içinde belli bir kesim tarafından baskı altına alındığını belirten Bozkurt, ''Neoliberal tayfa Babacan’a benzer düşüncelere sahip, muhalefetten belli yerlerle angaje olmuş isimler de baskı yapıyor.'' şeklinde konuştu.

''Masada HDP’ye, PKK’ya, radikal sola karşı çıkabilecek İYİ Parti’ydi. Onu da üç gün boyunca sosyal medyada döve döve ikna ettiler. Akşener’e yakın üst düzey bir isim bana mesaj göndererek, ‘doğru yorum’ dedi.'' sözlerini kullanan Bozkurt, 6'lı masanın artık HDP'ye itiraz edemeyeceğini ve görüşmelerin başlayacağını açıkladı.

Ceyhun Bozkurt'un açıklamaları şu şekilde:

‘’AKŞENER KENDİ İÇLERİNDE BELLİ KESİMLER TARAFINDAN BASKI ALTINA ALINIYOR’’

‘’Akşener'in Fatih Altaylı'nın programında Mithat Sancar’ın açıklamasına sert çıkış yaparsa takdir ederim. 3 günlük linçten sonra lafı kıvırırsa mesaj yerine ulaşmış derim. Akşener’in bu saatten sonra pek sorumluluk alacağını düşünmüyorum. Cumhurbaşkanı yardımcılığı açıklamasını bile yapmayabilir. Bugün Akşener’in yayınında ya ilginç bir şey olacak, ya da hiçbir şey olmayacak. HDP oturacak. Akşener’i kendi içinde belli kesimler tarafından da baskı altına alınıyor. Neoliberal tayfa Babacan’a benzer düşüncelere sahip, muhalefetten belli yerlerle angaje olmuş isimler de baskı yapıyor. İYİ Parti’nin milliyetçi, ülkücü kökeninden gelenler haricinde onlar bu kararı destekliyor. Diğer kesim Akşener’e baskı yapıyor.

‘’BU SAATTEN SONRA HDP’YE İTİRAZ EDEMEZLER’’

Masada HDP’ye, PKK’ya, radikal sola karşı çıkabilecek İYİ Parti’ydi. Onu da üç gün boyunca sosyal medyada döve döve ikna ettiler. Akşener’e yakın üst düzey bir isim bana mesaj göndererek, ‘doğru yorum’ dedi. Tek boyut bu değil, başka boyutları da var. Doğru yorum ise, siz de artık gerekeni yapın. Bu saatten sonra HDP’ye itiraz edemezler.’’

 ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.