Meral Akşener TekeTek'te masayı devirdi: "CHP'ye borçlu değiliz, alacaklı hale geldik"

HaberTürk'te flaş açıklamalarda bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener, siyaset gündemine yerleşti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmadığını açıkça belli eden Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a onay verdi. Akşener'in CHP için "Borçlu değiliz, alacaklı hale geldik" açıklamaları ise "6'lı masa dağılacak mı?" söylentilerini de beraberinde getirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, HaberTürk canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Açıklamalarında adeta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını desteklemediği sinyallerini veren Akşener, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na olumlu baktıklarını açıkladı.

CHP'ye borçlu olmadığını vurgulayan Akşener, "Borcumuz yok, alacaklı hale geldik" açıklamalarında bulundu. 

"YAVAŞ VE İMAMOĞLU'NA İTİRAZIMIZ YOK"

Ne Mansur Yavaş'ın ne de Ekrem İmamoğlu hakkında olumsuz düşünceye sahip olmadığını belirten Akşener, "İster Mansur Bey, ister Ekrem Bey aday gösterilecekse biz varız, itirazımız yok dedim. Aday olurlar, olmazlar, aslolan kazanmaktır." ifadelerini kullandı.

"CHP'DEN ALACAKLI HALE GELDİK"

CHP'nin İYİ Parti'ye milletvekili verdiği için Kılıçdaroğlu'nun adaylığını destekleyeceği yönündeki iddialara da yanıt veren Akşener, "CHP'ye borcumuzu 31 Mart'ta ödedik, hatta alacaklı hale döndük. Çünkü iddiaların tersine biz hiçbir belediyede hiçbir şeyimiz, hiçbir kuruluşta da yönetim kurulu üyemiz yok. Bunu bizzat biz istemedik. Ellerini ayaklarını serbest bırakalım bu arkadaşları. Mansur Yavaş'tan de bir genel müdürlük talebim olmadı. Bunlar Mansur Yavaş'ın kendi çerçevesi içinde atadığı insanlardan oluşuyor." ifadelerini kullandı.

 

Meral Akşener TekeTek'te masayı devirdi: "CHP'ye borçlu değiliz, alacaklı hale geldik" ile ilgili etiketler CHP Mansur Yavaş Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener 6lı masa aday

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.