Meral Akşener, Peker-Ağar tartışmasında neden kaçak güreşiyor?

Son dönemin "şahin" politikacısı Meral Akşener'den Sedat Peker videoları hakkında "şahin" tavır bekleyenler hayal kırıklığına uğradı. İYİ Parti lideri Akşener'in bu ilginç siyasi tutumuna dikkat çeken ise Nihat Genç oldu...

Türkiye günlerdir Sedat Peker videolarıyla yatıp kalkıyor... Videolarda yer alan iddialar muhalefet partilerinin iktidara yönelik eleştirileri konusunda başlıca argüman haline geldi.

Muhalefet partilerinin liderlerinden söz konusu iddialara ilişkin her geçen gün yeni bir açıklama geliyor.

Ancak bir ismin Sedat Peker olayına karşı mesafeli duruşu oldukça dikkat çekici. O isim, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den başkası değil.

Son aylarda agresif demeçleri ile siyaset sahnesinde adından söz ettiren Akşener, Sedat Peker videolarının ortaya çıkmasından sonra vites düşürdü.

AKŞENER ÜZGÜN MÜ?



Peker'in ortaya attığı iddialar konusunda ön plana çıkmak istemediği izlenimi veren Akşener'in yüzeysel eleştirilerle konuyu geçiştirmeye çalışması gözlerden kaçmadı.

Bu konuda Akşener'i köşeye sıkıştıran ise Nihat Genç oldu. Sosyal medyada İYİ Parti liderini hedef alan bir mesaj paylaşan Genç şu ifadeleri kullandı;

"Sayın Akşener! Derin ilişkilerin faş olmasıyla siyaset alt üst, hukuk devleti yıkılıyor, daha bismillah ağzınızı açıp, içinde Ağar, Peker, Soylu, vs. olan bir cümlenizi duymadık. Mafya, gladyo, NATO milliyetçilerinin maskesinin düşmesine üzüldünüz mü sevindiniz mi anlayamadık!"

 

Meral Akşener, Peker-Ağar tartışmasında neden kaçak güreşiyor? ile ilgili etiketler Sedat Peker Meral Akşener Nihat Genç Mehmet Ağar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.