Meral Akşener, Lütfü Türkkan'ın kaçak yapılarını böyle savundu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapı ile ilgili konuştu. "İki gündür Türkkan'ın çiftliği üzerinden gagalanıyoruz" diyen Akşener, "Yıkıldı mı kardeşim? Hepsi yıkıldı. Tamam..." diyerek konuyu kapattı.

Kocaeli'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki bazı kaçak yapıların yıkımına pazartesi günü başlandı.

Bu sırada yıkımı görüntülemeye çalışan basın mensubu Mustafa Uslu, Türkkan'ın çalışanı olan bir grup tarafından darbedildi. Haber verilmesi üzerine Uslu, olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Uslu'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, saldırganlar gözaltına alındı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün partisinin grup toplantısında Türkkan'ın çiftliğindeki kaçak yapıların yıkımına ilişkin konuştu.

Basın mensubunun darbedilmesi olayına değinmeyen Akşener, "İki gündür Türkkan'ın çiftliği üzerinden gagalanıyoruz" dedi.

Akşener sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sayın Türkkan'ın açıklamaları var ben onlara girmeyeceğim ama onun karşılaştığı sistemin sonuçları olarak bizzat ben kim nerede ne yapmışsa takipçisi olmazsam, hepsini rezil etmezsem namerdim. Hadi bakalım. Yıkıldı mı kardeşim hepsi? Yıkıldı... Tamam!"

Meral Akşener, Lütfü Türkkan'ın kaçak yapılarını böyle savundu ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener Lütfü Türkkan Çiftlik kaçak
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.