Meral Akşener: HDP'yi PKK'nın yanında konumlandırıyoruz

"Burası Kürdistan" çıkışı karşısında sessiz kalması nedeniyle büyük tepki çeken Meral Akşener, partisinin grup toplantısında HDP'yi terör örgütü PKK'nın yanında konumlandırdığını söyledi. Akşener, HDP'nin terör örgütü ile arasına mesafe koyması gerektirdiğini dile getirdi. Akşener'in bu sözlerine Kılıçdaroğlu ve 'dostlarının' ne yanıt vereceği merak konusu oldu...

İYİ Parti Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener, Siirt'te yaşanan "Burası Kürdistan" çıkışıyla ilgili konuştu. Söz konusu çıkışa tepki vermediği nedeniyle eleştirilerin hedefinde olan Akşener hükümeti hedef aldı. Akşener, 'Neye şaşırıyorsunuz, bu adam HDP'li. Biz HDP'yi terör örgütü PKK'nın yanında konumlandırıyoruz. 'Kürdistan' söylemi kime ait? PKK'ya..' dedi.

CHP'YE MESAJ GÖNDERDİ...

Geçtiğimiz hafta sınır ötesi operasyon için TBMM'ye gelen tezkereye HDP'nin çağrısıyla 'Hayır' diyen CHP'ye Akşener, 'HDP terör örgütüyle arasına mesafe koymalı, biz HDP'yi terör örgütü PKK'nın yanımda konumlandırıyoruz' diyerek bir bakıma HDP ile aynı dili konuşan CHP'ye de mesajı vermiş oldu.

"ÖCALAN'A SAYIN DEMİŞİM..."

Akşener, söylediği bir kelimeyi hatırlatarak, "Öcalan'a 'Sayın' demişim, arkadaşlarım uyardı. Hatırlamıyorum kusura bakmayın. Aklımın ucundan geçmez bebek katiline 'Sayın' demek." dedi.

Meral Akşener: HDP'yi PKK'nın yanında konumlandırıyoruz ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener HDP PKK iyi parti grup toplantısı Kürdistan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.