Meral Akşener: HDP'ye hakaret edilerek Kürtlere hakaret ediliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener HDP'ye hakaret edilerek, toptan Kürtlere hakaret edildiğini öne sürdü. Akşener'in bu sözleri AK Parti ve MHP'li isimlerin sert tepkisini çekti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Karar TV YouTube kanalında Taha Akyol ve Elif Çakır'ın sorularını yanıtladı.

Akşener, burada yaptığı açıklamada "Partimi, partimle beni karşı karşıya getirebilmek... Benim arkadaşlarımı, bizim arkadaşlarımızı HDP üzerinden terbiye etmek, test etmek için HDP'ye hakaret ediliyor. Sözde HDP'ye hakaret ediliyor ama toptan Kürtlere hakaret ediliyor" dedi.

Akşener'in bu sözleri AK Parti ve MHP'li isimlerin tepkisini çekti.

"BU UTANÇ SİZE YETER!"

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Akşener'in bu sözlerle büyük bir provokasyona imza attığını söyledi.

Özalan, yaptığı paylaşımda "İttifakları bozulmasın diye kendilerine hakaret eden HDP'li vekile sesleri çıkmadı. Üstüne bir de HDP'ye hizmet ediyorlar. Bu utanç size yeter!" ifadesini kullandı.

"KÜRTLERİN TAMAMINA KİM PKK’LI DEDİ?"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek de AK Parti'li Özalan'ın tweetini alıntıladı. Çiçek, yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"HEVAL MERAL’İN HDP’Yİ KÜRTLERLE EŞİTLEME KURNAZLIĞI. Kürtlerin tamamına kim PKK’lı dedi? Asıl Kürt kökenli kardeşlerimize en büyük hakareti “HDP, Kürtlerin siyasal temsilcisi” sözleriyle yapan kendisi…"

Meral Akşener: HDP'ye hakaret edilerek Kürtlere hakaret ediliyor ile ilgili etiketler HDP İYİ Parti Meral Akşener Kürt AK Parti MHP

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.