Meral Akşener, Gül için adaylıktan vazgeçecek mi?

FOX TV'de Çalar Saat programını sunan İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtlayan Meral Akşener, CHP'den İYİ Parti'ye katılan 15 vekil, 24 Haziran seçimlerinde Abdullah Gül için adaylıktan vazgeçip geçmeyeceği, ittifak olursa kimlerle yapacağına dair açıklamalarda bulundu.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler günler kaldı. Seçimin en çok konuşulan partisi İYİ Parti. CHP'nin hamlesiyle grup kuran ve seçime girmeye hak kazanan İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener, FOX TV'de Çalar Saat programı sunucusu İsmail Küçükkaya'ya konuştu.

"100 BİN İMZA İLE ADAY OLACAĞIM"

Meral Akşener, İsmail Küçükkaya'ya partisinin 20 milletvekili sayısına ulaşmasına rağmen imza toplamaya başladığını ve 100 bin imzayla Cumhurbaşkanlığına aday olacağını söyledi.

Meral Akşener, Gül için adaylıktan vazgeçecek mi?

"ABDULLAH GÜL İÇİN ÇEKİL DERLERSE ÇEKİLMEM"

Ayrıca Meral Akşener, İsmail Küçükkaya'ya , "Hiçbir koşulda ve kimse için adaylıktan çekilmeyeceğim. 20 milletvekili ile grup kurmamıza rağmen 100 bin imza ile aday olacağım. Bana Abdullah Gül için çekil derlerse çekilmem. Kendim de çatı aday olmam. Herkes kendi adayı ile çıksın. İttifak, Saadet Partisi ve Demokrat Parti ile milletvekilliği için olacak" dedi

İYİ PARTİ DE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

CHP'nin, İYİ Parti'yi Akşener'i adaylıktan vazgeçirip, ortak aday için iknaya çalıştığı haberleri kulislere yansımıştı. Ancak İYİ Parti, dün yaptığı yazılı açıklama ile Cumhurbaşkanı adaylığı tartışmasına son noktayı koymuş, açıklamasında da “Meral Akşener her koşulda aday” denilmişti.

Meral Akşener, Gül için adaylıktan vazgeçecek mi? ile ilgili etiketler Meral Akşener Abdullah Gül İYİ Parti 24 haziran erken seçim cumhurbaşkanlığı seçimi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.