Meral Akşener adayını açıkça ilan etti!  Bilboard'larda Ekrem İmamoğlu detayı!

Her fırsatta Cumhurbaşkanı adayının Ekrem İmamoğlu olduğunu belirten İYİ Parti lideri Meral Akşener'den yeni bi hamle geldi. Akşener, ülke çapında bilboard kampanyası başlattı. İstanbul’daki bilboard'larda Ekrem İmamoğlu olması dikkat çekti.

6'lı masada Cumhurbaşkanlığı adayının kim olacağına yönelik tartışmalar sürerken İYİ Parti lideri Meral Akşener'den Kemal Kılıçdaroğlu'na onay çıkmadı... 

Sık sık aday olmak istediğini vurgulayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Meral Akşener'den destek gelmedi. Akşener, her fırsatta adaylık için düşündüğü ismin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olduğunu açıklamıştı. 

BİLLBOARD'DA İMAMOĞLU DETAYI

Meral Akşener'den manidan bir hareket daha geldi. Seçim için billboard’larda afiş çalışmalarına start veren Akşener, İmamoğlu detayını da ekledi. 

Meral Akşener adayını açıkça ilan etti!  Bilboard'larda Ekrem İmamoğlu detayı!

Akşener, ülke çapında bilboard kampanyası başlattı. İstanbul’daki bilboard'larda Ekrem İmamoğlu olması Akşener'in açıkça adayını ilan ettiğini gözler önüne serdi. 

Meral Akşener adayını açıkça ilan etti!  Bilboard'larda Ekrem İmamoğlu detayı! ile ilgili etiketler Meral Akşener Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.