Merakla beklenen VGM burs sonuçları açıklandı! İşte VGM burs başvuru sorgulama ekranı ve linki!

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) yükseköğrenim burs sonuçları açıklandı. Öğrencilerin merakla beklediği VGM burs başvuru sonuçları açıklandı mı? sorusu nihayet cevabını buldu. İşte VGM burs başvuru sonuçları sorgulama ekranı ve linki.

16 Kasım 2021 tarihinde sona eren Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvurularının sonuçları açıklandı. 

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) burs başvuru sonuçlarını açıklamasının ardından gözler VGM'ye çevrilmişti. 

VGM'den açıklama geldi. VGM, 2022 yılı için burs başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. 

Konu ile ilgili tüm duyular www.vgm.gov.tr üzerinden yapıldı.

VGM BURS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI VE LİNKİ

2021-2022 eğitim yılı yükseköğrenim burs başvurusu yapan öğrenciler başvuru sonuçlarını https://burs.vgm.gov.tr adresinden sorgulayabilecek.

VGM 2022 BURS ÜCRETİ NE KADAR?

Başvuru alma, başvuru değerlendirme, burs bağlama ve takip işlemleri, Vakıflar Yönetmeliği ve Vakıflar Genel Müdürlüğü Yükseköğrenim Burs Yönetmeliği doğrultusunda yerine getirilmektedir.

2021-2022 eğitim yılında eğitim yardımı/burs miktarlarında artış yapılmış olup ortaöğrenim eğitim yardımı aylık 100,00 TL, yükseköğrenim bursu aylık 400,00 TL, yabancı uyruklu öğrenci yükseköğrenim bursu ise aylık 600,00 TL olarak belirlenmiştir.

 

Merakla beklenen VGM burs sonuçları açıklandı! İşte VGM burs başvuru sorgulama ekranı ve linki! ile ilgili etiketler link VGM burs başvuru sonuç sorgulama ekranı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.