Merakla Beklenen MasterChef Türkiye Başlıyor! İşte İlk Fragman! Yarışmacılarda Oldukça İlginç

Yayımlandığı ilk günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran Masterchef Türkiye yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanıyor. İlk olarak 2018 yılında televizyonda yayımlanmaya başlayan Masterchef Türkiye gün geçtikçe izleyici oranını arttırarak izlenme rekoru kırmıştı. 2018 yılında jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Hazer Armani'nin yer aldığı yarışmada birinciliği Uğur Kardaş adlı yarışmacı tüm mücadeleleri vererek birinci olmuştu.

Yayımlandığı ilk günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran Masterchef Türkiye yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanıyor. İlk olarak 2018 yılında televizyonda yayımlanmaya başlayan Masterchef Türkiye gün geçtikçe izleyici oranını arttırarak izlenme rekoru kırmıştı. 2018 yılında jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Hazer Armani'nin yer aldığı  yarışmada birinciliği Uğur Kardaş adlı yarışmacı tüm mücadeleleri vererek birinci olmuştu.

2019 yılında jüride küçük bir değişikliğe giderek Hazer Armani'nin yerine Danilo Zanna geçmiş ve birinciliği Cemre Uyanık alarak şampiyon olmuştu. Geçtiğimiz sezonda ise jüri aynı kalmış ve birinciliği Serhat Doğramacı kazanmıştı.

 Yeni Sezonda da Gözler Masterchefte 

 

Ekranların vazgeçilmez programlarından biri olan Masterchef Türkiye yeni sezonda da büyük sürprizleri ile izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda konseptin nasıl olacağı da ayrıca merak konusu oldu. Jüri koltuğunda yine Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve ekranların sempatik yüzü Danilo Zanna yerini alacak.

Merakla Beklenen MasterChef  Türkiye  Başlıyor! İşte İlk Fragman! Yarışmacılarda Oldukça İlginç

İzleyicilerin sıkı takip ettiği Masterchef Türkiye bu sezonda da izlenme rekorunu kırması bekleniyor. Yediden yetmişe izleyici kitlesine sahip olan program her kesim tarafından beğeniliyor.  Geçtiğimiz aylarda biten yarışmanın ardından yeni konseptleri ve sürprizleri ile beklenen Masterchef Türkiye merakla bekleniyor.

 Masterchef  Türkiye Hangi Kanalda Yayımlanacak?

 

Bilindiği üzere survivor Türkiye yarışma programının final yapmasının ardından Temmuz ayında yeni sezonunun başlaması planlanıyor. Masterchef Türkiye bilindiği üzere bir Acun medya platformunda yer alan ve izleyicisi en çok olan bir yarışmalardan biridir.

Geçtiğimiz 2018, 2019 ve 2020 sezonunda da TV8 ekranlarında yayımlanan Masterchef Türkiye yemek programı bu sezonda da TV8 de mi yoksa EXXEN TV de mi yayınlanacak merak konusu oldu. Net bir bilgi olmadığı gibi bu konuda gözler Acun Ilıcalı'ya çevrilmiş durumda görünüyor.

Merakla Beklenen MasterChef Türkiye Başlıyor! İşte İlk Fragman! Yarışmacılarda Oldukça İlginç ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.