Merakla beklenen GTA 6 çıkışı ne zaman? Microsoft açıkladı!

Oyun severlerin merakla beklediği, GTA 6'nın çıkış tarihi için Microsoft, önemli bir tahminde bulundu. Peki ne zaman çıkacak?

1997 yılında çıkış yapan ve halen oyunları üretilmeye devam edilen GTA hayranları büyümekte ve çoğalmakta. En son olarak GTA 6'nın çıkacağı duyurulmuştu. Oyunseverler tarafından oyunun ne zaman çıkacağı merak ediliyor.

Merakla beklenen GTA 6 çıkışı ne zaman? Microsoft açıkladı!

3 nesil için çıkış yapan ve 9 yıldır desteklenen GTA 5 son zamanlarda oyuncuları sıktı ve yeni nesil GTA için olan isteği arttırdı. GTA 6 için gelen sızıntılar ile birlikte, Microsoft, GTA 6 ile ilgili önemli bir tahminde bulundu.

Microsoft'un 68,7 milyar dolarlık Activision Blizzard satın alımının İngiltere'nin Rekabet ve Piyasalar Kurumu tarafından incelenmeye alınması sonrası Microsoft açıklamalarda bulundu. Açıklamada merakla beklenen GTA 6'nın çıkış tarihi tahminleri paylaşıldı.

Herkes tarafından erişilebilir 111 sayfalık ifadede Microsoft; oyun teriminin anlamı, uygulamaları, belirli oyun pazarlarının büyümesi gibi birçok konu hakkında konuşuyor.

GTA 6 ne zaman çıkacak?

Microsoft tarafından Ekim ayında yayınlanan bir makalede sızdırılmış bilgilere dayanarak Microsoft, GTA 6'nın 2024 yılında piyasaya sürüleceği tahmininde bulundu.

GTA'nın son oyunu üzerinden 10 yıl geçmesi ardından GTA 6 oyunu hakkında bilgiler meydana gelmişti. Sızdırılan bilgiler doğrultusunda özellikler öğrenildi. İşte gelmesi beklenen özellikler...

GTA tarihinde ilk kez Latin kökenli kadın bir karakter olacak, iki farklı hikayeye sahip iki farklı ana karakter olacak ve bunun dışında devasa büyüklükte bir oyun haritası bizleri karşılayacak.

Rockstar Games tarafından doğruluğu onaylanan sızıntılara göre GTA 6, muhtemelen GTA evreninin özlenen şehri olan Vice City’de geçecek. Ancak bu haritanın GTA 5’te olduğu gibi büyük bir doğal çevre ile sarılması bekleniyor.

 

Merakla beklenen GTA 6 çıkışı ne zaman? Microsoft açıkladı! ile ilgili etiketler GTA 6
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.