Merakla beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu!

TRT 1'in yeni sezonda iddialı dizisi, 'Şampiyon'un yayın tarihi belli oldu. İlk bölümden ikinci tanıtım fragmanı yayınlanan film, güçlü kadrosuyla bütün dikkatleri üzerine çekti.

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan 'Şampiyon' dizisi yakında izleyicilerle buluşacak. Yapımcılığını BSK Yapım'ın, yönetmenliğini Ketche ve Devrim Yalçın'ın, senaristliğini Alphan Dikmen ve Başak Angigün'ün üstlendiği; kadrosunda Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Bahar Süer, Şahin Kendirci, Emir Özyakışır, Berk Yaygın, Mehmet Bozdoğan, İlayda Alişan, Halit Özgür Sarı, Vedat Erincin ve Meltem Savcı yer alıyor.

Şampiyon; Kafkas lakaplı eski şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı (Tolgahan Sayışman)’nın oğlu Güneş (Emir Özyakışır) için ringlere dönme mücadelesini konu alıyor.

Son olarak Çukur dizisinde Çeto'yu canlandıran başarılı oyuncu Erkan Avcı ise Şampiyon dizisinde Zafer karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Şampiyon dizisinin kadrosunda Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Bahar Süer ve Emir Özyakışır yer alıyor. Bahar Süer ise dizide, Kafkas'ın (Tolgahan Sayışman) yengesi Mücella karakterine hayat verecek.

Şampiyon, ilk bölümüyle 12 Eylül Perşembe 20.00'de TRT 1 ekranlarında olacak.

DİZİNİN KONUSU

Tolgahan Sayışman’ın “Kafkas” lakaplı eski şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı’na hayat vereceği “Şampiyon” çok konuşulacak. Gelecek vadeden genç bir boksörken yaşadığı talihsiz olayla hayatı yerle bir olan Kafkas, kariyerini bırakıp ringlere veda etmişken yıllar sonra oğlu Güneş için yeniden ringlere çıkacak ve bir raunt daha diyecek.

Merakla beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu!

SIKI PROGRAMLA ROLÜNE HAZIRLANIYOR

Dizinin başrol oyuncusu Sayışman, set ile antrenmanlar arasında mekik dokuyor. Sayışman, Mücahit Kulak ile sıkı bir çalışma programıyla rolüne hazırlanıyor.

Merakla beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu! ile ilgili etiketler Çukur Tolgahan Sayışman Şahin Kendirci TRT 1 Erdal Beşikçioğlu İlayda Alişan Yıldız Çağrı Atiksoy
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.