Merakla beklenen Çizmeli Kedi Son Dilek ne zaman vizyona giriyor? Çizmeli Kedi Son Dilek vizyon tarihi ne zaman?

Tüm dünyada büyük ilgi gören ünlü masal kahramanı Çizmeli Kedi’nin yeni filmi için geri sayım başladı. Peki, Çizmeli Kedi Son Dilek filmi Türkiye’de ne zaman vizyona girecek? İşte detaylar…

Dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip Çizmeli Kedi, insanları kandırarak yoksul efendisi için zenginlik ve saygınlık elde etme peşinde koşan bir kedidir. Dünyanın en popüler Avrupa kökenli masallarından biri olan Çizmeli Kedi’nin merakla beklenen yeni filmi ise kısa süre sonra vizyona girecek.

Yönetmen koltuğunda Joel Crawford’un yer aldığı Çizmeli Kedi Son Dilek filminin bu ay içinde vizyona girecek olması ise Çizmeli Kedi hayranlarını mutlu etti. Hikayesiyle her yaştan insanın ilgisini çeken Çizmeli Kedi, animasyon tutkunlarının da ilgiyle takip ettiği yapımlar arasında yer alıyor.

ÇİZMELİ KEDİ SON DİLEK NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Merakla beklenen Çizmeli Kedi Son Dilek ne zaman vizyona giriyor? Çizmeli Kedi Son Dilek vizyon tarihi ne zaman?

Çizmeli Kedi Son Dilek filminin vizyon tarihi nihayet belli oldu. Her yaştan animasyon tutkunun merakla beklediği Çizmeli Kedi’nin 102 dakika sürecek yeni filmi hem çocuklar hem de yetişkinlere hitap ediyor.

27 Ocak’ta vizyona girecek yapım daha şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. Türkiye’de ne zaman vizyona gireceği sorusu ise Çizmeli Kedi hayranları tarafından merak ediliyordu. Merakla beklenen yapımın 27 Ocak’ta vizyona girecek olması ise hayranlarını sevindirdi.

ÇİZMELİ KEDİ SON DİLEK KONUSU NEDİR?

Güvenliğini ihlal etmesinin zararlarının farkına varan Çizmeli Kedi, 9 canından 8’ini kullanmasının ardından sadece 1 hakkı kalmasıyla daha boyu eğici olmayı seçer. Eski düşmanı olan çekici Yumuşak Pati Kitty’den yardım istemesi gerekecektir. Çizmeli Kedi’nin bu yardım teklifi sonrasında hayatında yeni bir dönem başlayacaktır.

Joel Crawford’un yönetmenliğini yaptığı animasyon filmi 21 Aralık 2022’de ABD’de gösterime girmişti. DreamWorks Animation imzası taşıyan yapım, 2011 yapımı Çizmeli Kedi’nin devamı ve Şrek sersinin bir yan ürünü olarak dikkat çekiyor. Türkiye’de 27 Ocak 2023 tarihine vizyona girecek Çizmeli Kedi Son Umut ise büyük bir ilgi görüyor.

Merakla beklenen Çizmeli Kedi Son Dilek ne zaman vizyona giriyor? Çizmeli Kedi Son Dilek vizyon tarihi ne zaman? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.