Menüyü görenler gözlerine inanamadı: Bodrum'da bir hamburgerin fiyatı 1300 liraya çıktı

Turizm sezonunun başlamasıyla birlikte plaj ve otellerde hareketlilik yaşanırken fiyatlar ise cepleri yakıyor. Bodrum'da bir otelde hamburgerin fiyatı 1300 liraya çıkarken tavuklu salata 1000 lira ve kıymalı pide 700 liradan satışıyor. Öte yandan bir plaja girişin ise 1500 lirayı bulduğu öğrenildi.

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum'da yaz sezonunun başlamasıyla plaj ve otellerde hareketlilik başladı. Hizmet kalitesine göre farklı fiyat tarifeleriyle yerli ve yabancı turistler ağırlanıyor.

Yaz sezonunun açılması ile birlikte fiyatlar yine uçuşa geçti. Bir otelin menüsünde yer alan hamburgerin fiyatı görenleri şaşkına çevirdi.

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre tüm menünün euro olarak sunulduğu Bodrum Türkbükü'ndeki bir otelde hamburger fiyatı 1300 TL, plaja giriş ise 1500 TL.

Menüde yer alan kıymalı pide 700 TL, tavuklu salata 1000 TL, karpuz-peynir 450 TL'den satılıyor. Menüde alkolsüz soğuk içecekler de 140 TL'den satılıyor.

 

Menüyü görenler gözlerine inanamadı: Bodrum'da bir hamburgerin fiyatı 1300 liraya çıktı ile ilgili etiketler Bodrum otel menü hamburger fiyat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.