Giresunspor, Menemen'de 8'de 8 yaptı

TFF 1. Lig'in lideri Giresunspor, son 8 maçında hiç gol yemeyerek 8'de 8 yaptı... Süper Lig yolunda mücadelesine devam eden Karadeniz ekibi 19. haftada konuk olduğu Menemenspor'u 4-0 mağlup etti.

TFF 1. Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Giresunspor, 2. yarıya da 2'de 2'yle başladı. Karadeniz ekibi 19. hafta mücadelesinde Menemenspor'u 4-0 mağlup ederek galibiyet serisini 8 maça çıkardı.

Menemen İlçe Stadı'ndaki maçın ilk yarısını Eren Tozlu ve Sergen Piçinciol'un golleriyle 2-0 üstün tamamlayan Yeşil-Beyazlılar, 2. yarıda Ibrahima Balde ve Serginho ile 2 gol daha buldu. Zorlu deplasmandan 4-0 galip ayrılan Giresunspor, puanını 41'e çıkarıp liderliğini sürdürdü. Ümit Şengül'ün takımının yenilmezlik serisini de 12 maça çıktı.

Kalesinde son golü İzmir deplasmanında Altay karşısında 82. dakikada gören Giresunspor, o maçtan sonra üst üste 8. maçta da kalesini gole kapattı. Karadeniz temsilcisi 728 dakikadır gol yemiyor. Bu sezon en farklı galibiyetini alan Giresun, 4 gol attığı bir diğer maçta ise Adanaspor'u 4-3 mağlup etmişti.

Yeni ve modern stadına da kavuşan Giresunspor, 20. haftada Bursaspor'u ağırlayacak. 19 puanda kalan Ege temsilcisi ise Tuzlaspor'un konuğu...

Giresunspor, Menemen'de 8'de 8 yaptı ile ilgili etiketler TFF 1. Lig giresunspor Menemenspor
GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.