Menderes ve Urla'dan güzel haber! İzmir’deki orman yangınları kontrol altında

İzmir’in Menderes ve Urla ilçelerinde orman yangınları çıktı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri alevlere 1 uçak, 4 helikopter, 19 arazöz ve 2 dozer ile müdahale etti. Yangınlar kontrol altına alındı.

İzmir’in Menderes ve Urla ilçelerinde çıkan orman yangınları kontrol altına alındı.

Menderes ve Urla'dan güzel haber! İzmir’deki orman yangınları kontrol altında

İzmir’in Urla ilçesi Balıklıova mevkiinde bulunan makilik alanda henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. İhbar üzerine harekete geçen İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri alevlere 1 uçak, 4 helikopter, 19 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ederken, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangının kontrol altına alındığı bildirildi.

Menderes ve Urla'dan güzel haber! İzmir’deki orman yangınları kontrol altında - Resim : 2

Menderes ilçesi Deliömerli mevkisinde bulunan ormanlık alanda çıkan yangının da kontrol altına alındığı, soğutma çalışmalarının sürdüğü ifade edilirken yangın bölgelerinin yerleşim yerlerinden uzak olduğu belirtildi.

Menderes ve Urla'dan güzel haber! İzmir’deki orman yangınları kontrol altında ile ilgili etiketler İzmir Urla Menderes Orman Yangını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.