Menderes Türel'in eşi Ebru Türel kimdir? Nereli?

Menderes Türel'in eşi Ebru Türel kimdir? 31 Mart 2019 tarihinde seçmenler belediye başkanlarını seçmek üzere sandık başına gidecekleri. Mendere Türel ise AK Parti Antalya adayı oldu. Türel, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı. Gazetecilik eğitimi alan Menderes Türel, Ebru Türel evlidir. Peki Ebru Türel kimdir? Nereli? Detaylar haberimizde...

Menderes Türel'in eşi Ebru Türel kimdir? AK Parti'nin 2019 yerel seçimlerde Antalya adayı Menderes Türel oldu. Yerel seçimlere kısa bir süre kala AK Parti Antalya belediye başkanı adayı Menderes Türel Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını cevapladı.Antalyalı olan Menderes Türel 1964 yılında doğdu. AK Parti Antalya Belediye Başkan adayı Ebru Türel ile evlidir. Peki Menderes Türel'in eşi Ebru Türel kimdir?

MENDERES TÜREL KİMDİR?

AK Parti Antalya Belediye başkan adayı Menders Türel oldu. Türel, 11 Temmuz 1964 yılında Antalya'da doğdu. Menderes Türel gazetecilik eğitimi almak üzere İngiltere'ye gitti.

Menderes Türel'in eşi Ebru Türel kimdir? Nereli?

Türkiye’nin en iyi gazetecisi seçildi.
Mendres Türel uzun bir süre Antalya’ da gazeteci olarak çalıştı. Türel, birçok kez ise yılın gazetecisi olarak çeşitli basın ve yayın kuruluşları tarafından ödüllendirildi. Menderes Türel aynı zamanda Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından araştırma ve inceleme dalında 1987 yılında Türkiye’nin en iyi gazetecisi seçildi.

Menderes Türel'in eşi Ebru Türel kimdir? Nereli? - Resim : 2

EBRU TÜREL İLE EVLİ

Ebru Türel ile evli olan Menderes Türel'in 2 çocuğu vardır.

1992 yılında, 28 yaşındayken Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Oda Meclisi üyeliğine seçilen Türel, daha sonra 21 Kasım 1987 ve 25 Kasım 1999 tarihleri arasında ATSO Yönetim Kurulu Başkan vekilliği görevini yürüttü. 9 Kasım 2001 tarihinde yapılan oda seçimlerinin ardından 14 Kasım 2001 tarihinde üstlendiği Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini 22 Ocak 2004 tarihine kadar sürdürdü.

Bu tarihte, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak için kendi arzusu ile Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrıldı. 28 Mart 2004 günü yapılan genel yerel seçimlerde oyların yüzde 34.77’sini alarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. 29 Mart 2009 tarihine kadar bu görevi yürüttü. ATSO bünyesinde Meclis Üyesi, Yönetim Kurulu Başkan vekili, Yönetim Kurulu Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Antalya’nın şehircilik ve ticaret alanındaki temel sorunlarının çözümü ve turizm alanında tanınması için birçok proje başlattı, seminer ve konferanslar düzenledi.

Menderes Türel'in eşi Ebru Türel kimdir? Nereli? ile ilgili etiketler AK Parti Menderes Türel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.