Menajerine "Bana kulüp bul" dedi!

Yeni sezona oldukça iddialı bir şekilde hazırlanan ve Kruse, Rodrigues, Emre Belözoğlu, Muriç gibi tecrübeli isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe'de genç yıldız adayı Ferdi Kadıoğlu, menajerine "Bana kulüp bul" talimatı verdi.

Geleceğe yatırım kapsamında transfer edilen 19 yaşındaki oyuncunun kulüpten ayrılmak istemesi ve Fenerbahçe'yi kafasından silmesi sarı-lacivertlilerde şok etkisi yarattı. Ersun Yanal tarafından kendisine şans verilmediği için Fenerbahçe'de mutsuz olan genç yıldız, 10 numara olmasına rağmen sağ bekte oynatılmıştı. Geçtiğimiz günlerde oynanan Hertha Berlin karşılaşmasında oyuna alınmayan Ferdi, Instagram hesabından Fenerbahçe ile ilgili fotoğraflarını silmişti.

Taraftarların büyük bir çoğunluğu Ersun Yanal'ın Ferdi dururken sürekli Alper'i oynatmasını eleştirirken bazıları ise oyuncunun Fenerbahçe fotoğraflarını kaldırarak haklıyken haksız duruma düştüğünü dile getirdiler.

19 yaşındaki orta saha, geldiği günden beri hiç oynamamasına karşın, Hollanda U21 Milli Takımı yetkilileri, Ferdi'yi takım için planlarına dahil etmeyi kesmedi. Hollanda'nın U21 Teknik Direktörü Erwin van de Looi de genç oyuncuyu sürekli çalışmaları içine aldı. Hatta ilk 11'de düşündüğü öğrencisine 10 numaralı formayı teslim ederek güvendiğini gösterdi. Şu anda Fenerbahçe'de hiç süre alamadığı için üzgün olan Ferdi, Hollanda'da ise hep motive edilip, destekleniyor. Portakalların A Milli Takım seviyesinde de kendi ülkelerinde görmek istedikleri yetenekli futbolcuda ciddi bir gelecek olduğu düşünülüyor.

Sarı-lacivertliler Ferdi'yi 1.4 milyon euro bonservisle transfer etmişti. Başarılı sporcu Kadıoğlu, 7 Ekim 1999 tarihinde Arnhem'da dünyaya geldi. Ferdi Kadıoğlu, Hollanda'nın çeşitli altyapı takımlarında forma giydikten sonra ESA Rijkerswoerd'dan NEC Nijmegen'in genç takımına geçiş yaptı. 2016 yılında A Takıma yükselme başarısı gösteren oyuncunun mevkisi orta saha. Daha önce Hollanda U16, U17, U18 ve U19 Milli takım formalarını da toplam 29 kez giydi. Bu karşılaşmalarda 7 gol attı. Geçtiğimiz sezon Nijmegen ile Hollanda 2'nci Ligi'nde forma giyen Kadıoğlu, 39 maçta 8 gol atma başarısı gösterdi. 14 Temmuz 2018 tarihinden bu yana ise Fenerbahçe'de.

Menajerine "Bana kulüp bul" dedi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ersun Yanal Hollanda
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.