Menajerin talepleri Ali Koç'u kızdırdı!

Ali Koç, Jack Wilshere ile devam eden transfer görüşmelerinde yıldız oyuncunun, menajerinin sürekli artan taleplerinden dolayı transfer görüşmelerini sonlandırdı

Fenerbahçe'nin Jack Wilshere transferi önceki gün olumsuz olarak sona erdi.

İstanbul'a gelen, Comolli ve Cocu ile Fenerbahçe'nin projesini değerlendirip ev bile bakan Wilshere, "Ailemi ikna edemedim" yanıtıyla defteri kapattı.

TALEPLER ALİ KOÇ'U KIZDIRDI

Ancak aslında sorunun ailesel olmaktan daha fazla olduğu öğrenildi. Wilhsere'ın menajerin yüksek komisyon talebi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un tepkisini aldı ve görüşmelerde fikir ayrılığı yarattı.
Fenerbahçe, bonservisi elinde olan yıldız futbolcu için imza parası ve makul bir rakam menajerlik komisyonu vermeye hazırdı.

"KULÜBÜN PARASINI MENAJERLERE YEDİRMEM"

Fakat söz konusu menajer, sürekli taleplerini arttırdı. Koç bu duruma çok sinirlendi. Fenerbahçe Başkanı, "Ben kulübün parasını menajerlere yedirmem" diyerek karşı tarafın şartlarını kabul etmedi.

Ali Koç'un, Jack Wilshere'a, "Belirlediğim fiyatı kabul ederseniz uçağım sizi ve ailenizi almaya gelecek" deyip Londra'daki transfer masasından kalktı.

Menajerin talepleri Ali Koç'u kızdırdı! ile ilgili etiketler Ali Koç Fenerbahçe jack wilshere
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.