Menajerimi Ara Yıldızı Ahsen Eroğlu Mimik Kraliçesinin "Sevimli" Halleri Herkesi Gülümsetti! Kamera Arkasına Çok Güleceksiniz

Yeni nesil dizi konusu ile ekranlara gelen Menajerimi Ara dizisi kamera arkasının olduğu bir video klip paylaştı. Dizinin başrollerinden olan Ahsen Eroğlu'nun sevimli mimiklerine de izleyenleri kendine hayran bıraktı. Youtube platformunda toplam 5 tane kamera arkasının paylaşıldı ve Ahsen Eroğlu'nun enerjik hallerine, sempatik mimiklerine binlerce yorum geldi. Ahsen'in bu hallerini çok sevdiğini söyleyen kullanıcılar, "Ahsen'i izlerken istemsizce gülümsüyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Yeni nesil dizi konusu ile ekranlara gelen Menajerimi Ara dizisi kamera arkasının olduğu bir video klip paylaştı. Dizinin başrollerinden olan Ahsen Eroğlu'nun sevimli mimiklerine de izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Youtube platformunda toplam 5 tane kamera arkasının paylaşıldı ve Ahsen Eroğlu'nun enerjik hallerine, sempatik mimiklerine binlerce yorum geldi. Ahsen'in bu hallerini çok sevdiğini söyleyen kullanıcılar, "Ahsen'i izlerken istemsizce gülümsüyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Menajerimi Ara Yıldızı Ahsen Eroğlu Mimik Kraliçesinin "Sevimli" Halleri Herkesi Gülümsetti! Kamera Arkasına Çok Güleceksiniz

Tatlı halleriyle, partneri ile uyumlu sürekli gündemde olan güzel oyuncu Deniz Can Aktaş ile birlikte yaptığı soru-cevap videosu da binlerce beğeni aldı. Oyuncunun bu doğal ve sempatik halleri yayınlandıkça daha fazla yorum ve beğeni alacak gibi duruyor. 

Ahsen Eroğlu Menajerimi Ara Dizisinde Hangi Karakteri Canlandırıyor?

Menajerimi Ara dizisi ile yıldızı parlayan, daha fazla kişi tarafından tanınan Ahsen Eroğlu, dizide Dicle karakterine hayat veriyor. Dicle karakteri, menajer olabilmek için annesi, memleketini arkasında bırakmış ve İstanbul'a babasının çalıştığı şirkete gelmiş.

Babasını çocukluğundan beri görmeyen Dicle babasından yardım almak istediği için pişman olsa da kendi ayaklarının üzerinde durmaya karar verir ve babasının çalıştığı ajansta menajer olan Feris'in yanında stajyer olarak çalışmaya başlar. Dizi ilerledikçe Dicle'nin başarısı onu stajyerlikten menajerliğe kadar yükseltecektir. 

Ahsen Eroğlu Kimdir?

Ahsen Eroğlu, 27 Ekim 1994 yılında Tekirdağ'da doğmuştur. Ailesi aslen Bulgaristan göçmenidir. Spor Yüksek Okulunda okuduktan sonra oyunculuk eğitimi almıştır. 2015 yılında ise Habil Kabil dizinde Zehra karakterini canlandırmıştır.

Menajerimi Ara Yıldızı Ahsen Eroğlu Mimik Kraliçesinin "Sevimli" Halleri Herkesi Gülümsetti! Kamera Arkasına Çok Güleceksiniz - Resim : 2

Ardından oyunculuk kariyerinde emin adımlar ile ilerleyen Ahsen Eroğlu, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Anne, Kızlarım İçin, İstanbullu Gelin ve Kuzgun dizilerinde rol almıştır. Şu sıralar gündem de oldukça fazla konuşulan oyuncunun, kendisi gibi oyuncu Boran Kuzum ile sevgili olduğu iddiaları gündemde. 

Menajerimi Ara Yıldızı Ahsen Eroğlu Mimik Kraliçesinin "Sevimli" Halleri Herkesi Gülümsetti! Kamera Arkasına Çok Güleceksiniz ile ilgili etiketler Menajerimi Ara
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.