Menajerimi Ara son bölüm

Menajerimi Ara son bölüm full izle! Menajerimi Ara dizisi 15. son bölüm kesintisiz tek parça halinde Star TV üzerinden izlenebilecek. Menajerimi Ara 15. bölüm izle linki haberimizde.

Menajerimi Ara 15. bölüm full izle merakla araştırılıyor. 6 Aralık akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Barış Falay’ın oynadığı Menajerimi Ara dizisinin 15. son bölüm linki Puhu TV’de tek parça halinde yayına girdi.

MENAJERİMİ ARA 15. BÖLÜM İZLE TIKLAYINIZ

Dicle’nin kovulmasının ardından, Beren’in Berlin Ajans’a geçmesi Ego Ajans’ta bütün dengeleri değiştirir. Feris, Dicle’nin yokluğunda yeni asistanıyla işlerini halletmeye çalışırken, oyuncusu Ozan Dolunay’ın yaşadığı kriz her şeyi daha da karmaşık bir hale getirir. ‘Peri Masalım’ dizisinin takipçileri sürpriz bir istekle ajansı basınca, Çınar farklı bir yol denemek zorunda kalır.

Dicle’nin tekrar ajansa dönmesi için harekete geçen Emir ve Barış, hiç beklemedikleri engellerle karşılaşır. Dicle’nin Barış’la ilgili öğrendiği gerçekler ise onu bir kez daha derinden etkiler. Serkan, Ego’nun sürpriz bir oyuncusuna bir adım daha yaklaşırken, tehlikenin farkında olan Kıraç, Serkan’la yüzleşir. Serkan’ın Dicle’yle ilgili büyük hamlesi ise merak konusudur.

 

Menajerimi Ara son bölüm ile ilgili etiketler Menajerimi Ara 15. bölüm Menajerimi Ara son bölüm Menajerimi Ara

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.