Menajerimi Ara final mi yapıyor? Bitiyor mu?

Menajerimi Ara dizisi final mi yapıyor? Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara reytinglere yenik düştü. Bu yüzden gün değişikliği yapan Menajerimi Ara dizisinin yakın bir zamanda final yapacağı iddia edildi. Peki, Menajerimi Ara dizisi bitiyor mu? Detaylar haberimizde…

Star TV’de yayınlanan ve son olarak gün değişikliğine gidilen Menajerimi Ara dizisinin final yapacağı iddia edildi. Başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in oynadığı Menajerimi Ara dizisinin sürekleyici hikayesi Salı günleri yayınlanan EDHO ve Masumlar Apartmanı’nın gerisinde kalınca yapımcı firma tarafından gün değişikliğine gidildi. Peki, Menajerimi Ara dizisi final mi yapıyor?

MENAJERİMİ ARA FİNAL Mİ YAPIYOR?

Gün değişikliği yapan ve Pazar akşamları yayınlanacak olan Menajerimi Ara dizisi şayet eski reytinglerini bulmadığı takdirde şok bir karar sonrasında final yaparak ekranlara veda etmek zorunda kalacak. 9. Son bölümü ile az da olsa kıpırdama yaşayan Menajerimi Ara dizisinin Kasım ayında final yapması yeniden gündeme gelebilecek.

 

Menajerimi Ara final mi yapıyor? Bitiyor mu? ile ilgili etiketler Menajerimi Ara Menajerimi Ara final
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.