Menajerimi Ara Feris ayrılıyor mu? Canan Ergüder'in hastalığı ne?

Menajerimi Ara dizisinde Canan Ergüder’den kötü haber geldi. Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterini canlandıran Egüder’in meme kanserine yakalandığı ve senaryo gereğince diziden ayrılacağı belirtildi. Menajerimi Ara Feris ayrılıyor mu?

Pazar akşamlarında Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterini canlandıran Canan Ergüder hakkında hayranlarını üzen bir açıklama yapıldı. Kenan Ece ile evli olan ve bir de çocuğu bulunan ünlü oyuncu Ergüder’in meme kanserine yakalandığı ortaya çıktı.

Son gelen haberler doğrultusunda ünlü ismin tedavisine hemen başlandığı ve hayranlarının da sosyal medya üzerinden ‘geçmiş olsun’ paylaşımında bulundukları belirtildi. Ergüder’in ayrıca kariyeri adına da önemli bir kararı altına imza attığı kaydedildi.

CANAN ERGÜDER MENAJERİMİ ARA’DAN AYRILIYOR MU?

Yakın bir zamanda kemoterapi göreceği ortaya çıkan Canan Ergüder’in sağlık sorunları nedeniyle Menajerimi Ara dizisinden ayrılmasının gündeme gelebileceği belirtildi. Diziden ayrılmak konusunda oldukça üzgün olduğu ifade eden Ergüder’in şimdilik moralinin yerinde olduğu ve eşinden, ailesinden ve yakınlarından büyük destek gördüğü dile getirildi.

Menajerimi Ara Feris ayrılıyor mu? Canan Ergüder'in hastalığı ne?

Pazar akşamlarında Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisi her ne kadar düşük reytingler alsa da Barış Falay ile başrollerde oynayan ve Canan Ergüder canlandırdığı Feris karakteriyle oldukça seviliyordu.

Canan Ergüder’in ayrılmasının ardından Menajerimi Ara dizisine yeni bir oyuncu dahil olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Menajerimi Ara Feris ayrılıyor mu? Canan Ergüder'in hastalığı ne? ile ilgili etiketler Canan Ergüder Meme Kanseri Menajerimi Ara Feris
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.