Menajerimi Ara Dizisindeki Harika Gelişme! Timur Ve Didem Ters Köşe Yapacak

Yapımcılığını Ay yapım'ın üstlendiği Menajerimi Ara dizisinde sürpriz var. Diziye konuk oyuncu olan Fatih Al, Mustafa Kırantepe, Nihan Büyükağaç ve Duygu Karaca diziye neşe kattı.

Yapımcılığını Ay yapım'ın üstlendiği Menajerimi Ara dizisinde sürpriz var. Diziye konuk oyuncu olan Fatih Al, Mustafa Kırantepe, Nihan Büyükağaç ve Duygu Karaca diziye neşe kattı. 39 bölümü yayınlanan dizi izleyicileri yine neşeye boğdu. Pazar günleri ekranlara gelen harika dizi oyuncuların gerçekte ne kadar tatlı bir yol ile projelere geldiğini anlatıyor. Reytingler çok iyi olmasa bile dizi yoluna devam ediyor. Menajerimi Ara dizisi hayranları tarafından çok seviliyor. 

Kıraç Çukur'un Final Sahnelerini Kurtaracak Mı?

 

Mustafa Kırantepe’nin Çukur dizisinde hayran olduğu Aysel tarafından kaçırılması üzerine Kıraç onu kurtarmak için büyük çaba sarf eder. Fakat dizinin final bölümü sızmasın diye çok büyük çaba gösterdi.

Timur ile Didem boşanmaya karar verdi. Çınar ve Dicle onları barıştırmak için harika bir oyun kuracaktır. 39 bölümü yayınlanan dizinin fragmanı ekranlara geldi. Dicle ve Barış’ın sahneleri gösterilen dizide ikilinin arasının gergin olması seyirciyi üzdü.

Menajerimi Ara Dizisindeki Harika Gelişme! Timur Ve Didem Ters Köşe Yapacak

Dün akşam yayınlanan dizi Menajerimi Ara eğlenceli ve güzel sahneleri ile dikkat çekti. 

Çukur'un finali yaklaşırken final bölümünün ortaya çıkma ihtimali ile sarsılan dizide Mustafa Kırantepe’nin kaçırılması iyice ortalığı kızıştırdı. 

Timur ve Didem Boşanıyor Mu?

 

Ego Ajans’ta yepyeni bir kriz daha oldu. Dicle ve Çınar’ın oyuncusu olan Timur ve Didem’in boşanmaya karar vererek aralarının soğuması büyük şok yarattı.

Çınar ve Dicle onların büyük aşkına şahit olduğu için onların ayrılmaması için ellerinden gelen her şeyi yapıyor. 

Yeni bölümde ise toplu olarak yenen yemek büyük eğlenceye neden oldu. Seyirciyi mutlu eden sahneler oldukça ilgi çekti. 

Yayınlanan ön izleme fragmanında neler olacağı gösterildi. Barış Dicle'nin kendinin arkasında durmadığına kırılması ikilinin arasını açacak mı? 

Menajerimi Ara Dizisindeki Harika Gelişme! Timur Ve Didem Ters Köşe Yapacak ile ilgili etiketler Menajerimi Ara
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.