Menajerimi Ara dizisinde bu hafta konuk olan oyuncular kimdir?

Menajerimi Ara dizisinde bu hafta konuk olan oyuncular kimdir? Ekranların sevilen dizisi Menajerimi Ara'da bu hafta bölüme renk katan iki konuk oyuncu ile yine eğlenceli bir bölüm bizi bekliyor. Menajerimi Ara dizisinde bu hafta konuk olan oyuncular kimdir?

Menajerimi Ara dizisinde bu hafta konuk olan oyuncular kimdir? Bu hafta Menajerimi Ara'ya yine renkli iki konuk geliyor. Her bölümde değişik ünlüleri konuk alan dizide bu hafta yine değişik ünlüleri izliyeceğiz. Sosyal medyada konuk ünlüler için istekler gelmeye başladı.

En çok kimin ismi yazıldı?

Menajerimi Ara'nın sosyal medya hesabından sorulan soruya en çok yazılan isim Aras Bulut İyemli oldu. Daha sonra ise Elçin Sangu ismi gündeme geldi. En çok ismi yazılanlar ise Aras Bulut, Elçin Sangu, Barış Murat Yağcı, Kıvanç Tatlıtuğ oldu.

Menajerimi Ara dizisinde bu hafta hangi oyuncu konuk oldu?

Bu hafta Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'ya İrem Derici ve Şükran Ovalı konuk oluyor.

Menajerimi Ara dizisinde bu hafta konuk olan oyuncular kimdir?

Menajerimi Ara dizisinde bu hafta konuk olan oyuncular kimdir? ile ilgili etiketler Menajerimi Ara bu hafta konuk oyuncusu kim kim geliyor startv
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.