Menajerimi Ara 9. bölüm full izle!

Menajerimi Ara 9. bölüm full izle! Menajerimi Ara 9. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Puhu TV'de. 18 Ekim Pazar akşamında Menajerimi Ara 9. bölüm tek parça olarak Star TV'den izlenebilecek.

Menajerimi Ara 9. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder'in oynadığı Menajerimi Ara dizisinin 9. son bölümü 18 Ekim Pazar akşamında Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Menajerimi Ara 9. son bölümünde; Halide’nin söylediklerinden sonra ailede herkes Ali Rıza'den gelecek olan cevabı beklemeye başlar. Menajerimi Ara 9. bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde Puhu TV'de izlenebilecek.

MENAJERİMİ ARA 9. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hayallerinin peşinde Antalya’dan İstanbul’a taşınan Dicle, sinema dünyasında kendine bir yer açmak ve bu devasa, acımasız şehirde tutunmak için canla başla uğraşmaktadır. Aylardır iş aramasına rağmen her gittiği yapım şirketinden geri çevrilir. Ne yazık ki kısa zamanda hayallerini süsleyen bu sektörün köpekbalıklarıyla dolu olduğunu kavrar. Bütün umutlarının tükendiği yerde yardım isteyebileceği tek bir insan kalmıştır; yıllardır görmediği, kendisini daha doğmadan terk eden babası Kıraç Özdal…

Menajerimi Ara 9. bölüm full izle!

Piyasanın en ünlü menajerlik şirketlerinden biri olan Ego Ajans’ın beş ortağından biri olan Kıraç, varlığını herkesten sakladığı kızı Dicle’yi karşısında gördüğünde şoke olur. Babasının yardım ricasını savuşturmaya çalışması Dicle’nin gururunu çok kırar… Ama hiç beklenmedik bir anda karşısına büyük bir fırsat çıkar ve babasına rağmen Feris’in ona yaptığı iş teklifini kabul eder.

Menajerimi Ara 9. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Menajerimi Ara Menajerimi Ara 9. bölüm Menajerimi Ara son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.