Menajerimi Ara 39. bölüm

Menajerimi Ara 39. bölüm fragmanı ilk sahne izleyenler tarafından merakla beklenmekte. 23 Mayıs akşamında Star TV ekranlarında takip edilen Menajerimi Ara 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Menajerimi Ara dizisinin son bölümünden ayrıntılar…

Başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in oynadığı Menajerimi Ara dizisi 38. bölümü 23 Mayıs Pazar akşamında Star TV ekranlarında yayınlandı.

Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Menajerimi Ara dizisinin son bölümünde; La Casa De Papel projesi için düşündükleri oyuncular son anda farklı sebeplerden dolayı gelemeyince ajansta işler bir anda karışır.

Menajerimi Ara 39. bölüm

Fadi’nin zehirlenmesiyle görevlerini tamamladıklarını düşünen ekip ülkeye dönmeye hazırlanırken bir başka haber onları adeta şok eder! Üstelik deşifre olma tehlikeleri baş gösterir. Hakkı ve Pınar, yeni bir plan ile tehlikeyi ortadan kaldırmak üzere harekete geçer.

Bunun üzerine Dicle, önceden tanıdığı Alper için harekete geçer. Dicle, Ceyda’nın ajanstan kaçırdığı Alper’e La Casa De Papel’deki rolden bahsederken onu Ego Ajans’tan vazgeçmemesi konusunda ikna etmek için elinden geleni yapar. Dicle, bir yandan Alper’le görüşmelerini sürdürürken bir yandan da çocuk oyuncusu Melek’in şiddet gördüğü gerçeğiyle baş başa kalır.

Menajerimi Ara 39. bölüm - Resim : 2

Öte yandan, Ay Yapım’ın yeni projesi ‘Ada Masalı’nın yönetmeni, Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’la çalışmak ister. Ayça’nın menajeri Kıraç ile Alp’in menajeri Çınar, başrol fırsatını kaçırmamak için oyuncularını var olan projelerinden çıkartmanın yollarını ararlar.

Menajerimi Ara 39. bölüm ile ilgili etiketler Menajerimi Ara

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.