Menajerimi Ara 33. son bölümü izle

Menajerimi Ara 33. bölüm izlenmek için yayında. 11 Nisan akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisi son bölümünde Dicle’nin en büyük endişesi Barış oluyor. İşte Menajerimi Ara 33. bölüm full izle linki…

Menajerimi Ara 33. bölüm ile Star TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in oynadığı Menajerimi Ara dizisinin son bölümünde; Barış'ın oynayacağı filmin Belgrad’da çekilecek olması Dicle’yi oldukça endişelendiriyor. Menajerimi Ara 33. bölüm full izle halinde tek parça olarak dizi bitiminde Puhu TV platformu üzerinden yayınlanıyor.

Barış'ın oynayacağı filmin Belgrad’da çekilecek olması Dicle’yi endişelendirirken, Kıraç bu meselenin arkasında Ceyda’nın olduğunu düşünerek harekete geçer. Barış ve Dicle, bu kez de ayrı kalma ihtimaliyle sınanır.

Menajerimi Ara 33. son bölümü izle

Kıraç’a bağlı bir yönetmen olan Ceyhun, yeni başlayacağı internet dizisinde Feris’in oyuncusu Ayça Varlıer’le çalışmak ister. Menajerler, Ego Ajans için çok önemli olan bu projeyi gerçekleştirmek için uğraşırken, geçmişten gelen bazı sırlar ortaya çıkınca işler karışır. Yaşanan olaylar herkes için büyük bir ders olacaktır. Ceyda, Kıraç’a bir darbe daha vurmak üzereyken hiç beklemediği bir sonuçla karşı karşıya kalır.

Emrah’ın metroda yaşadığı olay hayatının dönüm noktalarından biri olur. Serkan, önündeki engelleri aşarak Feris’e sürpriz bir evlilik teklifi yapar. Feris’in cevabı merak konusu olurken, Dicle’nin öğreneceği gerçek onu çok zor bir durumda bırakır.

MENAJERİMİ ARA 33. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Menajerimi Ara 33. son bölümü izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.