Menajerimi Ara 31. son bölüm izle

Menajerimi Ara 31. bölüm ile Star TV ekranlarında yayında. 28 Mart Pazar akşamında ilgiyle takip eden Menajerimi Ara 31. bölüm full izle halinde tek parça olarak Puhutv platformunda. Peki, Ajansta işler düzelecek mi?

Başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in oynadığı Menajerimi Ara dizisi 31. bölüm ile 28 Mart Pazar akşamında Star TV ekranlarında izleyenlerinin karşısına çıktı. Kıraç’ın hastaneye kaldırıldığının haberini alan Dicle babasından hesap sorar. Ajansta ise işler iyice karışırken Aydan Şener’in oynayacağı filmde büyük bir kriz baş gösterir.

Serdar Ortaç, büyük bir ilham krizine girerken, Çınar'ın ona yardımcı olmak için önerdiği yöntem ikisini şaşırtıcı bir yolculuğa çıkarır. Feris, Dicle ve Kıraç için Ceyda’yı karşısına alır. Bütün bunlar olurken Serkan, Feris için özel bir sürpriz hazırlar.

Menajerimi Ara 31. bölüm full izle
Menajerimi Ara 31. bölüm  izle

 

Öte yandan Barış, babasıyla ilgili hiç beklemediği bilgiler öğrenir. Ceyda’nın yapacağı hamleler işlerin daha da karışmasına sebep olurken, Kıraç hiç beklemediği bir teklifle karşı karşıya kalır.

Menajerimi Ara Son Bölümde Neler Yaşandı?

Sırların ortaya dökülmesinden sonra ajans kendi içinde bir dağılma yaşarken, Serkan’ın menajerlere ders vermek için yaptığı hamle dengelerin tamamen değişmesine sebep olur. Serkan’ın EGO’ya ortak yaptığı Ceyda, ajansa bomba gibi düşer. Dicle Barış’a ulaşmaya çalışır ancak Barış hala depresyondadır.

Menajerimi Ara 31. bölüm full izle
Menajerimi Ara 31. bölüm izle

 

Yazar Cahide olayı, Kıraç ve Dicle’yi karşı karşıya getirir. Beren’in yaptıkları ortaya çıkınca Kıraç’ın tavrı Dicle’yi çok şaşırtırken Beren, yüzleşmek için Dicle’ye gider. Çınar, oyuncusu Defne Kayalar’ın yaptığı hamle ile zor durumda kalır. Barış eski evinde bulduğu geçmişe ait bir parçayla silkelenirken Dicle gelir. Dicle ve Barış hiç planlamadıkları sürpriz bir gece geçirir. Her şeyin üst üste gelmesini kaldıramayan Kıraç’a ise ne olduğu merak konusu olur.

 

Menajerimi Ara 31. son bölüm izle ile ilgili etiketler Menajerimi Ara Menajerimi Ara son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.