Menajerimi Ara 28. bölüm izle

Menajerimi Ara 28. bölüm full izle! 7 Mart akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara tek parça halinde Puhutv de. Peki, Menajerimi Ara 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Menajerimi Ara 28. bölüm ile Star TV ekranlarında. 7 Mart Pazar akşamında Star TV’de yayınlanan ve başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in oynadığı Menajerimi Ara dizisinin 28. son bölümünü Puhutv platformu üzerinden izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Akın Akınözü ile Ebru Şahin’in yer aldığı Menajerimi Ara dizisi 28. bölüm ile Star TV ekranlarında yayınlandı.

MENAJERİMİ ARA 28. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Dicle’nin Ömer’le görüşmesi işleri daha çok karıştırırken Barış’ın verdiği tepki Ömer’le karakola düşmelerine sebep olur. Serkan tazminat meselesi için herkesi sıkıştırmaya devam ederken Kıraç’ın öne sürdüğü fikir menajerleri ve asistanları yeni bir maceraya sürükler.

Menajerimi Ara 28. bölüm izle

Menajerler ve asistanlar ikinci bir Gökçe Bahadır bulmak için şehrin dört bir yanını gezmek zorunda kalırlar. Kıraç, oyuncusunun sette partneriyle yaşadığı krizi çözmeye çalışır. Dicle, Barış için bir adım atarken, karşısında Barış’ın annesi Ayla’yı bulur. Serkan, Feris’in hamilelik süreci için Çınar’dan yardım alır. Peride’nin Ece’den öğrendiği bir gerçek ise sürpriz bir ismi sorgulamasına neden olur.

 

Menajerimi Ara 28. bölüm izle ile ilgili etiketler Menajerimi Ara

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.