Menajerimi Ara 27. bölüm izle

Menajerimi Ara 27. bölüm full izlenmek için yayında. 28 Şubat 2021 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara 27. bölüm tek parça halinde puhutv’de. Peki, Menajerimi Ara 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Menajerimi Ara 27. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 28 Şubat akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Barış Falay ve Canan Ergüder’in oynadığı Menajerimi Ara 27. son bölümü tek parça yine puhutv platformu üzerinden izlenebilecek.

Menajerimi Ara 27. Bölümde Neler Yaşanacak?

Dicle’yle çıkan haberlerin ardından Barış'ın yapacağı hamleler herkes için işleri daha çok zorlaştırır. Feris’in hamileliğini öğrenen Serkan, bunun üzerine ona yaklaşmanın yollarını arar. Barış’ın annesi Ayla’nın gelişi ise Dicle ve Barış’ı etkiler. Çınar ve Feris, yeni işleri için gizli planlar yaparken sürpriz bir isme yakalanırlar.

Menajerimi Ara 27. bölüm izle

Bu durum, Feris’in kendisiyle ilgili bir gerçeği itiraf etmesine neden olur. Dicle’nin, Ömer’le yapacağı sürpriz görüşme hiç beklenmedik olayların yaşanmasına sebep olur. Kıraç, bir oyuncusunun tiyatro provasında yaşadığı krizi çözmeye çalışırken, ajansın gündemindeki tazminat meselesi herkesi karşı karşıya getirir. Bu duruma sebep olan kişiyle ilgili yapacakları hamle ise merak konusu olur.

Menajerimi Ara 27. Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

Menajerimi Ara 27. bölüm izle ile ilgili etiketler Menajerimi Ara menajerimi ara 27. bölüm Menajerimi Ara son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.