Menajerimi Ara 25. son bölüm izle

Menajerimi Ara 25. bölüm full izle kesintisiz olarak yayında. 14 Şubat akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara 25. bölüm tek parça olarak Puhutv platformunda.

Menajerimi Ara 25. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 14 Şubat akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in oynadığı Menajerimi Ara 25. son bölümü tek parça halinde Puhutv platformu üzerinden izlenebilecek.

Yaklaşan ‘Sevgililer Günü’, Barış ve Dicle’nin aşkına yeni heyecanlar katar. Ancak maalesef ‘Sevgililer Günü’ ajanstaki herkes için mutlu bir gün değildir. Uyumlu bir çift olan oyuncuları bir reklamda oynamak üzereyken ayrılan Kıraç ve Feris, onları barıştırmak için ellerinden geleni yaparken kendi özel hayatlarında bu kadar şanslı olmayacaklardır.

Menajerimi Ara 25. son bölüm izle

Feris’in Serkan’ın evli olduğunu öğrenmesiyle büyük bir karar vermesi gerekirken, Kıraç da Mayda’yla kaderlerini belirleyecek son adımı atar. Çınar ise Jülide’ye yaptığı hatadan sonra Serdar Ortaç’la birlikte depresyona girmiştir.

Bütün ekip Peride’nin düzenlediği tekler partisinde biraz olsun moral bulmak üzereyken Dicle ve Barış’ın fotoğraflarının herkes tarafından görülmesi olayları yine içinden çıkılmaz bir hale sokar.

MENAJERİMİ ARA 25. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Menajerimi Ara 25. son bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.