Menajerimi Ara 23. bölüm izle

Menajerimi Ara 23. bölüm full izlenmek için yayında. 31 Ocak 2021 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara 23. bölüm tek parça halinde puhutv’de. Peki, Menajerimi Ara 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Menajerimi Ara 23. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 31 Ocak akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in oynadığı Menajerimi Ara 23. son bölümü tek parça yine puhutv platformu üzerinden izlenebilecek.

MENAJERİMİ ARA 23. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder’in yer aldığı Menajerimi Ara dizisi 23. bölüm ile puhutv platformunda izleyenleri ile buluştu.

Menajerimi Ara 23. bölüm izle

Dicle’nin evinde yaşanan son hadise herkesi telaşa sürüklemiştir. Serkan da Gülben Ergen için bir toplantı tertip ederek herkesi bir araya getirirken karışık program adına EGO Ajans ilk defa takım haline çaba gösterir. Feris’in oyuncusu sette bazı sorunlar yaşarken işler biraz karışır.

Çınar da daha öncesinde Gökçe Bahadır adına ayarladığı filmlerin sözleşme ihlali yüzünden EGO Ajans’ın zor günler yaşamasına sebebiyet verir. Çınar artık sadece Serdar Ortaç meselesi ile değil Gökçe Bahadır sorununu da çözmeye çalışmaktadır.

Menajerimi Ara 23. bölüm izle ile ilgili etiketler Menajerimi Ara Menajerimi Ara 23. bölüm Menajerimi Ara son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.