Menajerimi Ara 23. bölüm fragman 2 izle!

Menajerimi Ara 23. bölüm fragmanı 2. bölümü izlenmek için yayında. STAR TV'de ekrana gelen ve oldukça ilgiyle takip edilen Menajerimi Ara 23. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin iddialı yapımlarından Menajerimi Ara dizisi son bölümüyle ekrana geldi. Dizinin takipçileri, Menajerimi Ara dizisinin 23. bölüm fragmanı için araştırmalara başladı. Barış ve Dicle'nin rol aldığı Menajerimi Ara 23. bölüm fragman 2'yi izlemek için haberimizi ziyaret edin.

MENAJERİMİ ARA 23. BÖLÜM FRGAMAN 2 İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Barış ve Dicle, onları izleyen birini fark ederken Barış yaşadığı diğer kazalarla birlikte bunun tesadüf olmadığını düşünür.

Kıraç Serkan’la ilgili araştırmalarını sürdürürken, Feris oyuncusunun sette aniden ortaya çıkan hastalığı ile ilgili sorunları sürpriz bir kişiden yardım alarak çözer.

Menajerimi Ara 23. yeni bölüm fragmanı yayında mı? - Menajerimi Ara 22. son bölüm...

Serkan’ın Peride ile ilgili düşüncelerini söylemesi ajanstaki dengeleri bozarken, Kıraç ise Çınar ve Feris’in birlikte hareket etmesini sağlar. Serkan’ın Beren’in işi için attığı adım ise Feris’le karşı karşıya gelmesine neden olur.

Dicle’nin evinde karşılaştığı kötü sürprize vereceği tepki ise merakla beklenir.

Menajerimi Ara 23. bölüm fragman 2 izle! ile ilgili etiketler Star TV menajerimi ara 23. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.